• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Albesiano: Δώσαμε στον Marco 2 επιλογές
Να έρθει στο MotoGP ή να μείνει στα SBK
Νέα 23/12/2014 - 11:56

Το αφεντικό της Aprilia, Romano Albesiano, ήταν κατενθουσιασμένος που πείστηκε τελικά ο Marco Melandri να επιστρέψει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών.

Ο Ιταλός αναβάτης, ο οποίος αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στα SBK, ήταν το όνομα που «έκλεισε» τη σχάρα εκκίνησης για το 2015, μια κίνηση που προκάλεσε την έκπληξη ορισμένων, καθώς για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Melandri έδειχνε απρόθυμος να επιστρέψει στο MotoGP και να χάσει την πρωταγωνιστική του θέση στα SBK.

Για πρώτη φορά μετά το 2010, ο Marco Melandri επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία και θα είναι ομόσταυλος του Alvaro Bautista στην Gresini Aprilia, στην ομάδα που επικεφαλής είναι ο Fausto Gresini.

Μετά από μακροχρόνιες συνομιλίες ανάμεσα στις δυο πλευρές, ο 32χρονος αναβάτης αποφάσισε να αποδεχτεί την προσφορά του εργοστασίου, με τη μοτοσυκλέτα του οποίου πήρε την τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK.

«Πρέπει να καταλάβει κανείς ότι ο Marco πήρε μια μεγάλη απόφαση για την καριέρα του πριν μερικά χρόνια, όταν έφυγε από το MotoGP για τα SBK και τώρα του προτείναμε να κάνει το ακριβώς αντίθετο», σχολίασε ο Albesiano.

«Δεν είναι εύκολο για έναν αναβάτη να κάνει μια τέτοια κίνηση. Χρειάστηκε αρκετό διάστημα για να το σκεφτεί, ενώ εμείς του προσφέραμε και τις δυο επιλογές: να έρθει στο MotoGP ή να μείνει στα SBK».

«Στο τέλος τα καταφέραμε και τον πείσαμε να έρθει στο MotoGP και το βασικό μας επιχείρημα ήταν ότι θέλουμε τα καλύτερα αποτελέσματα στην κορυφαία κατηγορία του Πρωταθλήματος».

Επόμενο άρθρο »

SBK 2015: Μια χρονιά αλλαγών!

« Προηγούμενο άρθρο

Το νέο HondaRacingCorporation.com

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα