• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ευοίωνο το 2015 για τον Lorenzo!
Ελπίζει μετά το εξαιρετικό δεύτερο μισό της φετινής σεζόν
Νέα 31/12/2014 - 17:03

Ο Jorge Lorenzo θεωρεί ότι η αντεπίθεσή του στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν - όταν και συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλον - θα αποτελέσει το έναυσμα για την αντεπίθεσή του το 2015, με μοναδικό στόχο τον Τίτλο στη μεγάλη κατηγορία!

Από την άλλη βέβαια, η αντίσταση της Honda - όπως και του Valentino Rossi - θα είναι σθεναρή και τη νέα σεζόν, με τον Jorge Lorenzo να παραδέχεται ότι στάθηκε τυχερός που πήρε την τρίτη θέση στη βαθμολογία, εκμεταλλευόμενος την πτώση στην απόδοση του Dani Pedrosa.

Ο Lorenzo έκανε το χειρότερό του ξεκίνημα στη μεγάλη κατηγορία τα τελευταία χρόνια, αλλά στο δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος κατάφερε να πάρει εννέα συνεχόμενα βάθρα, από το Sachsenring μέχρι και τον προτελευταίο Γύρο στη Μαλαισία.

Στο τελευταίο Γύρο της σεζόν αναγκάστηκε να τα παίξει όλα για όλα όταν βγήκε να αλλάξει μοτοσυκλέτα στη βρεγμένη Valencia, μια κίνηση που δεν του βγήκε κι έτσι η δεύτερη θέση πήγε οριστικά στον ομόσταυλό του, τον Valentino Rossi.

«Η τρίτη θέση στο Πρωτάθλημα δεν είναι και τόσο άσχημη στο τέλος. Ήμουν και λίγο τυχερός που ο Pedrosa έκανε λάθη στο τέλος, ειδάλλως θα ήμουν στην τέταρτη θέση», σχολίασε ο Lorenzo.

«Έχασα όμως τη δεύτερη θέση εξαιτίας δικών μου λαθών σε Qatar, Austin και Assen. Από το Sachsenring και μετά ήμουν πάντα στο βάθρο, εκτός από τον αγώνα στη Valencia και αυτό είναι καλό σημάδι για το 2015».

Επόμενο άρθρο »

Ο Νotis55 είδε τον Άι Βασίλη!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο πόλεμος των Seamless

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα