• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εντυπώσεις του Aoyama για τα Michelin
Συγκρατημένα αισιόδοξος ο Ιάπωνας
Νέα 19/01/2015 - 11:53

O Hiro Aoyama συμμετείχε στο GSeries BPA στην Ανδόρρα (περισσότερα εδώ) και ο νέος δοκιμαστής του HRC είχε την ευκαιρία να μιλήσει στο επίσημο site του Πρωταθλήματος τόσο για τον καινούργιο του ρόλο, όσο και για την πρώτη επαφή που είχε με τα ελαστικά της Michelin.

Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά νωρίς να πει ο οποιοσδήποτε κάτι για τα ελαστικά της Michelin. Άλλωστε και ο Aoyama είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει μόνο μια φορά τα ελαστικά αυτά, στη Μαλαισία στα τέλη του 2014.

«Ένιωθα άνετα με τη μοτοσυκλέτα και με τα ελαστικά. Νομίζω ότι έκανα καλή αρχή με το HRC. Οι συνθήκες ήταν πάρα πολύ ζεστές και δεν ήταν καθόλου εύκολα τα πράγματα, αλλά η απόδοση των ελαστικών ήταν αρκετά καλή», σχολίασε ο Ιάπωνας.

«Φυσικά και πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε λίγο στο πλαίσιο και στη μοτοσυκλέτα μαζί με τα ελαστικά. Έχουμε ένα χρόνο για να προσαρμοστούμε στα ελαστικά της Michelin και να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα», πρόσθεσε.

Ο Hiro Aoyama θα δώσει το παρόν σε όλα τα τεστ που θα γίνουν πριν την έναρξη της νέας σεζόν. Στα τεστ αυτά, θα προστεθεί μια επιπλέον ημέρα για δοκιμές με τα ελαστικά της Michelin. Μόνο στο δεύτερο τεστ της Sepang, θα έχουν την ευκαιρία όλοι οι οδηγοί της μεγάλης κατηγορίας να οδηγήσουν με τα ελαστικά του Γάλλου κατασκευαστή.

Επόμενο άρθρο »

SBK: Χορηγός της KTR η Monster!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Με τα ηλεκτρονικά του ΄14 η Suzuki!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα