• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
2ος Αγώνας - GP Αργεντινής (Thermas Del Rio Hondo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Montmelo Test: Οι τελικοί χρόνοι
Στο τέλος πήρε την 1η θέση ο Marquez
Νέα 18/06/2018 - 19:07

Οι δυο εργοστασιακοί της Honda είχαν κέφι στα τελευταία λεπτά κι έκαναν καλούς γύρους, με αποτέλεσμα ο Marquez να ανέβει στην πρώτη θέση.

 

Εκεί βρισκόταν για το μεγαλύτερο διάστημα ο Andrea Iannone, που δοκίμαζε ένα νέο πλαίσιο στη Suzuki του.

 

Ωστόσο, κυριολεκτικά το τελευταίο λεπτό ο Marquez του πήρε την πρώτη θέση, όντας και ο μόνος με χρόνο κάτω από το 1:39: 1:38.916.

 

Ο Iannone και η Suzuki του έμειναν στη δεύτερη θέση, με τον Tito Rabat να είναι η καλύτερη Ducati σήμερα, στην τρίτη θέση.

 

Υπενθυμίζουμε ότι οι εργοστασιακοί της Ducati δεν ήταν στην πίστα και η μόνο GP18 ήταν αυτή του Petrucci που έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο.

 

Στην πεντάδα ο Zarco, έξι δέκατα από την κορυφή, ενώ πίσω του ολοκλήρωσε το τεστ ο Cal Crutchlow.

 

Γράφοντας μερικούς καλούς χρόνους στο τέλος, ο Dani Pedrosa σκαρφάλωσε στην 7η θέση, μπροστά από τον Rins.

 

Αρκετή δουλειά και στη Yamaha, με τον Vinales να είναι 9ος και τον Rossi να μένει στην 14η θέση δοκιμάζοντας ένα νέο ντεπόζιτο.

 

Τη δέκατη θέση στο επίσημο τεστ του Montmelo πήρε ο Jack Miller. Πτώση στα τελευταία λεπτά είχε και ο Pol Espargaro, χωρίς ευτυχώς να χτυπήσει.

Επόμενο άρθρο »

Σημαντική η 2η θέση για τον Marc στην Καταλονία

« Προηγούμενο άρθρο

Montmelo Test: Οι χρόνοι στις 17:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
O MARC MARQUEZ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2025;
  • ΝΑΙ, ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΠΙΣΤΕΣ ΣΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΣ
  • ΟΧΙ, Ο PECCO BAGNAIA ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΣΕΡΙ