• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rossi στο βάθρο στις 24 Ώρες του Ντουμπάι
1ο του βάθρο στα αυτοκίνητα, σε επίπεδο τέτοιου Αγώνα
4auto 15/01/2023 - 22:04

Ο Θρύλος του MotoGP, Valentino Rossi ανέβηκε στο βάθρο των νικητών, στην πρώτη του φετινή εμφάνιση σε αγώνες αυτοκινήτου, με την Βελγική ομάδα Team WRT, που κέρδιςε και την πρώτη θέση στον 24ωρο Αγώνα Αντοχής, τον πρώτο της ομάδας και του Rossi με την BMW M Motorsport και την BMW M4 GT3.

Οι νικητές είναι οι Mohammed Saud Fahad al Saud, Diego Menchaca, Jean-Baptiste Simmenauer, Jens Klingmann και Dries Vanthoor, που οδήγησαν ένα ίδιο αυτοκίνητο, ενώ ο Rossi είχε ομόσταυλους τους Tim Whale, Sean Gelael, Max Hesse και Maxime Martin. Η ομάδα Herberth-Porsche τερμάτισε στη δεύτερη θέση ανάμεσα στις δύο BMW. 

Για την ομάδα WRT είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα, αφού η εμπειρία που είχε με την Audi δεν ήταν τόσο απλό να μεταφερθεί στην BMW. Επίσης για τον Valentino Rossi ήταν πολύ θετικό το ότι ξεκίνησε τη χρονιά με ένα βάθρο, σε έναν αγώνα με 53 συμμετοχές, που από την αρχή για τον ίδιο ήταν μια ευκαιρία να μάθει καλά το νέο του αυτοκίνητο. 

Η ομάδα του Rossi πάλεψε δυνατά, ξεκινώντας από την 8η θέση και μάλιστα χάνοντας έδαφος όταν την 3η ώρα του Αγώνα ο Whale κτύπησε στα λάστιχα της περίφραξης. Από κει και πέρα δεν έγινε κάποιο άλλο λάθος και ο ρυθμός όλων των οδηγών ήταν τέτοιος που τους επέτρεψε στις 12 ώρες να έχουν ανέβει στην 3η θέση, την οποία κράτησαν μέχρι το τέλος. 

Επόμενος Αγώνας για τον Rossi, τον Φεβρουάριο, όταν θα έχει γίνει 43 και θα τρέξει στις 12 Ώρες του Bathurst στην Αυστραλία. 

 

Επόμενο άρθρο »

Νέα BMW M3 CS

« Προηγούμενο άρθρο

Head-up Display για τη Neue Klasse της BMW

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα