• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao Test Moto2, Moto3: 2η Μέρα
Acosta και Moreira οι ταχύτεροι
Νέα 18/03/2023 - 21:48

Το τεστ για τις κατηγορίες Moto2 και Moto3 συνεχίστηκε στο Portimao σήμερα, με μια βρεγμένη πίστα να υποδέχεται τους αναβάτες το πρωί μετά από ολονύχτια βροχή. Η πίστα σταδιακά στέγνωσε, είδαμε τους χρόνους να κατεβαίνουν και είναι ο Pedro Acosta που θα ξεκινήσει αύριο την τελευταία μέρα ως ο ταχύτερος.


Ο Ισπανός σημείωσε 1:42.234 για να βρεθεί στην κορυφή των φύλλων χρόνου, εκτοπίζοντας τον ταχύτερο αναβάτη της Παρασκευής, Aron Canet, που τερμάτισε 0,217 δευτερόλεπτα πίσω από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Moto3 του 2021. Ο Sam Lowes συνέχισε την καλή του εμφάνιση στη νότια Πορτογαλία καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση, αν και εξακολουθεί να απέχει πάνω από μισό δευτερόλεπτο από την εντυπωσιακή προσπάθεια του Acosta. Την πεντάδα κλείνουν οι Fermin Aldeguer και Tony Arbolino.

Δεν μπόρεσαν όλοι να "δαμάσουν" τις περίεργες συνθήκες κατά τη διάρκεια της ημέρας, με μια σειρά πτώσεων στη Moto2, με τους Albert Arenas, Alonso Lopez και Celestino Vietti μεταξύ των πιο δυνατών ονομάτων που βρέθηκαν στις αμμοπαγίδες του Portimao το Σάββατο.


Στη Moto3, το 1:48.353 του Diogo Moreira τον είδε να φτάνει στην κορυφή. Ο Βραζιλιάνος είχε δύο δέκατα προβάδισμα έναντι του David Muñoz στη δεύτερη θέση, ενώ ο Daniel Holgado, ένας ακόμα rookie του 2022, ολοκληρώνει την πρώτη τριάδα. Την πεντάδα συμπλήρωσαν οι Ayumu Sasaki και Scott Ogden χάρη στους πρωινούς τους χρόνους. 

Το πρωί είχαμε επίσης μια κόκκινη σημαία μετά από μια πτώση του Jaume Masia, του ταχύτερου αναβάτη της Παρασκευής, αλλά η δράση συνεχίστηκε λίγο μετά με τον Ισπανό να καταφέρνει να συμμετάσχει στην τελευταία περίοδο δοκιμών. 

Επόμενο άρθρο »

Θα κάνει η ΚΤΜ ένα μεγάλο βήμα μπροστά;

« Προηγούμενο άρθρο

Izan Guevara: Δεν υπάρχει βιασύνη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα