• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Termas de Rio Hondo: Moto3 ΕΔ3
Ταχύτερος ο Romano Fenati στο βρεγμένο
Νέα 01/04/2023 - 16:22

H βρεγμένη πίστα που βρήκαν οι αναβάτες της Moto3 το πρωί του Σαββάτου στην Αργεντινή, σήμαιναν ότι οι συνδυασμένοι χρόνοι Moto3 παρέμειναν οι ίδιοι, αλλά στις περίεργες αυτές συνθήκες, ήταν ο Romano Fenati που βρέθηκε στην κορυφή των φύλλων χρόνου με 1:53.875. Ο Kaito Toba και ο Deniz Öncü ήταν μαζί με τον Ιταλό στην πρώτη τριάδα. 


Ο Scott Ogden ήταν ο πρώτος που βρήκε τα πατήματά του σε αυτές τις συνθήκες και πρωτοστάτησε νωρίς στις ΕΔ3. Με λιγότερο από 10 λεπτά να απομένουν, ο Öncü βγήκε στην πίστα και μετακίνησε το σημείο αναφοράς, ξεπερνώντας τον χρόνο του Ogden κατά ένα δευτερόλεπτο, σημειώνοντας το πρώτο 1:55 και μετά το πρώτο 1:54 μόλις έναν γύρο αργότερα. Στη συνέχεια ο Romano Fenati σημείωσε τον εντυπωσιακό χρόνο του γύρου του με τους Moreira και Toba να μπαίνουν στους 3 πρώτους ακριβώς στο τέλος.

Πίσω τους βρέθηκαν οι David Salvador και Diogo Moreira, με τον Ricardo Rossi να καταλαμβάνει την έκτη θέση. Ο Scott Ogden τελικά πήρε την έβδομη θέση, μπροστά από τους Ivan Ortola και Andrea Migno, ενώ την δεκάδα συμπλήρωσε ο Filippo Farioli.

Επόμενο άρθρο »

Termas de Rio Hondo: Moto2 ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Εύχονται ανάρρωση και σε αυτούς που τους “κατέστρεψαν”

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα