• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Συνέντευξη Τύπου
Δηλώσεις των Bezzecchi, Martin, Marquez
Νέα 08/06/2023 - 22:15

Φτάνοντας στον έκτο γύρο της σεζόν του 2023 ο Marco Bezzecchi απέχει μόλις ένα βαθμό από την κορυφή της βαθμολογίας. Η σταθερότητά του είναι αυτό που τον έφερε εκεί, με τον επικεφαλής της βαθμολογίας, Francesco Bagnaia, να μην τερματίζει σε 3 από τους 5 Κυριακάτικους αγώνες. Αυτές οι επιδόσεις τον έχουν φέρει στο κέντρο των φημών για μια μεταφορά σε μια εργοστασιακή Ducati. O ίδιος βέβαια παραμένει συγκεντρωμένος στην δουλειά του και δεν τον απασχολούν ακόμα αυτά τα ενδεχόμενα.


"Λοιπόν, προς το παρόν το σχέδιό μου είναι απλώς να συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο και να βελτιώνομαι σε κάθε αγώνα και να έχω θετικά αποτελέσματα", είπε ο Bezzecchi ερωτηθείς για το μέλλον του.

"Φυσικά, το όνειρό μου είναι να έχω μια εργοστασιακή μοτοσυκλέτα και αν είναι η Ducati τότε είναι καλύτερα γιατί ξέρω ήδη τη μοτοσυκλέτα. Αλλά προς το παρόν δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω. Η Ducati λειτουργεί πολύ καλά. Ακόμη και πριν μου δώσουν οποιεσδήποτε αναβαθμίσεις, με υποστήριζαν ήδη πολύ".

"Στο Le Mans με βοήθησαν πολύ μέχρι την τελευταία στιγμή πριν τον αγώνα. Νιώθω μεγάλη υποστήριξη από αυτούς, οπότε δεν μπορώ να παραπονεθώ για τίποτα".


Ένας αναβάτης του οποίου την θέση θα μπορούσε να πάρει ο Bezzecchi είναι αυτή του Jorge Martin στην Pramac (με πλήρη εργοστασιακή υποστήριξη και συμβόλαιο απευθείας με την Ducati). O Ισπανός είναι πικραμένος από το γεγονός ότι η Ducati επέλεξε πέρυσι τον Enea Bastianini για την μετάβαση στην εργοστασιακή ομάδα και υπάρχει μια έντονη φημολογία ότι θα μπορούσε να πάρει τη θέση του Franco Morbidelli στην εργοστασιακή Yamaha.


"Νομίζω ότι είμαι ένας από τους πιο δυνατούς αυτή τη σεζόν, ένας από τους πιο γρήγορους", είπε ο Martin. «"Θα πρέπει απλώς να είμαι έξυπνος και να τελειώνω toyw αγώνες".

"Απλά πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος σε κάθε Σαββατοκύριακο. Ελπίζω να κάνω αυτούς τους τρεις αγώνες με καλό τρόπο και να πάω στις καλοκαιρινές διακοπές σε μια καλή θέση στο πρωτάθλημα".

Ωστόσο, η απάντησή του ήταν πολύ πιο σύντομη όταν συζητήθηκε το μέλλον του και αν θα είναι στη Ducati.

"Δεν ξέρω τίποτα γι' αυτό. Είμαι απλά συγκεντρωμένος στους αγώνες".


 Ένα άλλο όνομα που μπλέκεται στις φήμες των μεταγραφών είναι αυτό του Marc Marquez. O Iσπανός λέει ότι η πρόθεσή του είναι να παραμείνει στη Honda και μετά τη λήξη του τρέχοντος συμβολαίου του, αν και η ένταξη σε ομάδες όπως η Ducati δεν απορρίφθηκε από τον οκτώ φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή.


Ένας από αυτούς που μίλησαν για το θέμα ήταν ο 5 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jorge Lorenzo, με τον Ισπανό να προβλέπει ότι ο Marquez θα πάει στη Ducati, είτε στην εργοστασιακή είτε σε κάποια δορυφορική ομάδα.


"Ο Jorge ήταν καλός αναβάτης, αλλά θα δούμε αν είναι καλός μάντης", είπε γελώντας ο Marc Marquez. "Πέρα από τα αστεία, έχω συμβόλαιο για τον επόμενο χρόνο και η Honda και εγώ είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι σε αυτό".

«Θα είναι πάντα το Α πλάνο μου, αλλά πάντα θα ψάχνω για ένα νικητήριο πρότζεκτ. Δεν έχουν σημασία τα χρώματα, το όνομα ή το πού. Ξέρω ότι τα χρόνια περνούν και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουμε ήδη για κάθε αναβάτη".

"Τέλος πάντων, δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και έκανα την τέταρτη επέμβαση στο χέρι μου για να προσπαθήσω και να επιστρέψω στην καλύτερη φυσική μου κατάσταση, και είμαι. Είμαι έτοιμος να παλέψω για ένα πρωτάθλημα, αλλά το Α πλάνο μου είναι να το κάνω με τη Honda".


"Πιστεύω ακόμα στη Honda. Είναι αλήθεια ότι βρισκόμαστε σε μια δύσκολη στιγμή και πρέπει να βελτιωθούμε σε σχέση με τους αντιπάλους μας. Αλλά ακόμα κι έτσι ήμασταν ανταγωνιστικοί στο Le Mans. Δεν κοιτάζω άλλα αποτελέσματα των άλλων Honda. Κοιτάζω τον εαυτό μου και προσπαθώ να κάνω το 100% μου".


"Θα έχουμε χρόνο να μιλήσουμε για το μέλλον, αλλά τώρα είμαστε στο 2023 και του χρόνου θα είναι το 2024. Έχουμε χρόνο".

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Moto3 ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

O Andrea Dovizioso έγινε θρύλος του MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα