• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η πολυαναμενόμενη CFMOTO 450NK είναι πλέον στην Ελλάδα
Μια ενδιαφέρουσα μικρή "γυμνή" μοτοσυκλε΄τα
Τεστ-Μοντέλα 18/08/2023 - 10:25

Η 450NK δεν είναι απλώς μια απλή μοτοσυκλέτα βόλτας. Η ευελιξία που προσφέρει στην κίνηση μέσα στους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης κάνει τη μετακίνηση μια ευχάριστη διαδικασία.  Η εταιρία που έρχεται από την Κίνα έκανε την πρώτη τεχνική παρουσίαση της. 

 

ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Η 450NK αντλεί τη σχεδίαση της από τη φιλοσοφία της NK-C22. Η μοντέρνα εμφάνισή ενσαρκώνει τη  δυναμικότητα και την κυριαρχία στο δρόμο. Οι καμπύλες και στις 2 πλευρές του ρεζερβουάρ καυσίμου επιτρέπουν στον αέρα να ρέει απρόσκοπτα εξαλείφοντας την αντίσταση. Το Nebula Black, το Nebual White και το Zephyr Blue είναι κάτι παραπάνω από απλά χρώματα, είναι αναγνωριστικά στοιχεία που προορίζονται να τραβήξουν την προσοχή όπου κι αν οδηγεί ο δρόμος.

 

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Τροφοδοτούμενο από έναν παράλληλο δικύλινδρο κινητήρα 449cc, η 450NK που διαθέτει μέγιστη ισχύ 46Hp στις 9,500 rpm και μέγιστη ροπή 39 N.m στις 7,600 rpm, είναι μια έκρηξη ενέργειας. Κάθε αλλαγή ταχύτητας προκαλεί μια αίσθηση έντονης επιτάχυνσης. Με στρόφαλο 270°, η ροπή του κινητήρα εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση μέσα στους δρόμους της πόλης. Βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο την οδήγηση, οι κραδασμοί είναι μηδαμινοί επιτρέποντας γρήγορη και ομαλή επιτάχυνση.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Εξοπλισμένη με μπροστινή δαγκάνα μονού  δίσκου Ø320 mm, πίσω μονό δίσκο Ø220 mm και στάνταρ ABS, εξασφαλίζει ακριβή και ελεγχόμενη ισχύ πέδησης σε κάθε περίπτωση. Το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης βελτιώνει την πρόσφυση και μπορεί να αποτρέψει ατυχήματα λόγω ολίσθησης.  Το βάρος είναι μόλις 165 κιλά και αυτό το χαρακτηριστικό έχει ως αποτέλεσμα μια ευκολοδήγητη μοτοσυκλέτα, ιδανική ακόμα και για αρχάριους.

 

ΚΡΑΤΗΜΑ

Η 450NK είναι κατασκευασμένη έχοντας DNA μιας sport μοτοσυκλέτας δρόμου. Ο σχεδιασμός επικεντρώνεται στην ευελιξία, διαμορφώνοντας ένα δυναμικό εργονομικό περιβάλλον που κλίνει προς μια σπορ διάθεση. Η τοποθέτηση των μαρσπιέ και του τιμονιού δημιουργεί μια βέλτιστη στάση οδήγησης που εξισορροπεί το σπορ και το άνετο, εξασφαλίζοντας την ιδανική εμπειρία για τους αστικούς δρόμους. Η σπορ αντεστραμμένη εμπρός ανάρτηση Ø37 mm απορροφά γρήγορα τις ανωμαλίες κάνοντας παιχνιδάκι τη διέλευση σε δύσκολα εδάφη ενώ για το κράτημα σε κλειστές στροφές φροντίζουν τα ελαστικά υψηλής απόδοσης CST. Η 450NK διαθέτει σέλα υψηλής αντοχής ύψους 795 mm, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα προαιρετικής επιλογής ύψους 785 mm και 815 mm.

 

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η 450NK δεν είναι απλώς μια μοτοσυκλέτα. Είναι ένας τεχνολογικά προηγμένος σύντροφος που μας κρατά συνδεδεμένους και ενημερωμένους στο δρόμο. Η TFT οθόνη 5 ιντσών υποστηρίζει πλοήγηση με ενσωματωμένες υπενθυμίσεις αλλαγής ταχυτήτων. Το προαιρετικό T-Βox επιτρέπει την απρόσκοπτη σύνδεση οχήματος-τηλεφώνου, προσφέροντας λειτουργίες όπως αναβαθμίσεις OTA, MotoPlay, λειτουργίες ασφάλειας και αντικλεπτικής προστασίας, εγγραφή διαδρομής και προβολή πληροφοριών οχήματος σε πραγματικό χρόνο μέσω της εφαρμογής CFMOTO RIDE. Επιπλέον διαθέτει θύρα φόρτισης τύπου C/Type-A για μεγαλύτερη ευκολία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

Μοντέλο

450NK 

Προδιαγραφές

EU V

 

 

 

 

 

 

Τύπος  Κινητήρα

2-κύλινδρος,υδρόψυκτος, EFI

 

 

Κυβισμός

449CC

Διάμετρος×Διαδρομή  mm

77 x 55.2mm

Μέγιστη Ιπποδύναμη

46Hp, A2 Κατηγορία

Μέγιστη Ροπή

39n.M/7600rpm

Σχέση Συμπίεσης

11.5:1

Τύπος Συμπλέκτη

Ολίσθησης

Γκάζι

Μηχανικό

Ρύποι

EU V

Πλαίσιο/Ανάρτηση/Φρένα

 

Πλαίσιο

Σωληνωτό

Ζάντες

Κράμα Αλουμινίου

Εμπρός Ελαστικό

CST, CM- S1, 110/70-R17

Πίσω Ελαστικό

CST, CM- S1, 150/60-R17

Εμπρός Ανάρτηση

Αντεστραμένο Τηλεσκοπικό Πιρούνι

Πίσω Ανάρτηση

Κεντρικό

Εμπρός Φρένο

320mm Μονός Δίσκος,J.JUAN

Πίσω Φρένο

220mm  Μονός Δίσκος

ABS&CBS

ABS

Traction Control

NAI

Γενικά

 

Μήκος╳Πλάτος╳Ύψος  mm

2000×810×1130mm

Μεταξόνιο mm

1370mm

Ύψος Σέλας mm

795mm

Απόσταση από το έδαφος mm

192mm

Χωρητικότητα Ρεζερβουάρ Καυσίμου L

14L

Βάρος kg

165kg

Ηλεκτρονικά

 

Εκκίνηση

Μηχανικό Κλειδί

Μπαταρία

12V10Ah, Μολύβδου

Εμπρός Προβολέας

LED

Πίσω Φως

LED

 

Φλας

 

LED

Οθόνη 

5“TFT, Ασύρματης προβολής, OTA

Θύρα Φόρτισης

USB

 

 

 

T-BOX

Προαιρετικό

 

 

 

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

TRK 702X | Διαθέσιμο σε όλο το δίκτυο της Benelli

« Προηγούμενο άρθρο

Οδηγούμε CFΜΟΤΟ 450 SR στην πίστα των Σερρών

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα