• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Ducati Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κατασκευαστών για 4η συνεχόμενη χρονιά
Νέα 14/10/2023 - 14:46

Με τρεις Ducati στις κορυφαίες θέσεις στο Tissot Sprint του Σαββάτου, η Ιταλική φίρμα στέφθηκε Πρωταθλήτρια κατασκευαστών του 2023 στην Ινδονησία

Οι ταχύτατες μοτοσυκλέτες της Μπολόνια το κατάφεραν για άλλη μια φορά. Η δράση του Αγώνα Tissot Sprint του Σαββάτου στο Pertamina Grand Prix της Ινδονησίας έφερε την κορυφαία στιγμή για την Ducati Corse καθώς ο Jorge Martin (Prima Pramac Racing) οδήγησε την πρώτη τριάδα όλων των Ducati με τον Luca Marini (Mooney VR46 Racing Team) και τον Marco Bezzecchi (Mooney VR46 Racingam ) να ακολουθούν για να σφραγίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών του MotoGP™ του 2023.

Η Ducati κυριάρχησε το 2023 ως το εργοστάσιο με την υψηλότερη βαθμολογία σε κάθε Γύρο της σεζόν του 2023 μέχρι στιγμής. Με μόλις πέντε Γύρους να απομένουν, η Ducati έχει προβάδισμα 229 βαθμών έναντι των πλησιέστερων αντιπάλων που είναι η KTM, με τρεις ομάδες Ducati - Prima Pramac Racing, Mooney VR46 Racing Team και Ducati Lenovo Team να κλείνουν την πρώτη τριάδα στο Πρωτάθλημα ομάδων επίσης.

Με 14 Grand Prix να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι στιγμής, η Ducati έχει κερδίσει 11 και ενώ έχει αποφασιστεί ο Τίτλος του κατασκευαστή, το Πρωτάθλημα αναβατών είναι ανοιχτό με τον Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo Team) και τον Jorge Martin να βρίσκονται σε μια έντονη μάχη.

 

POSITION

CONSTRUCTOR

POINTS

1

Ducati

502

2

KTM

273

3

Aprilia

246

4

Honda

142

5

Yamaha

136

 

Επόμενο άρθρο »

Το GP της Ινδονησίας σε αριθμούς

« Προηγούμενο άρθρο

Mandalika: MotoGP Αγώνας Sprint

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα