• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao: Moto3 Αγώνας
Επιστροφή στις νίκες για τον Daniel Holgado
Νέα 24/03/2024 - 15:34

Ο αγώνας της Moto3 στην Πορτογαλία ήταν γεμάτος ανατροπές και αγωνία μέχρι τέλους, με το Πρωτάθλημα να παίρνει φωτιά ενόψει του τρίτου γύρου στο Austin, σε 2 εβδομάδες. 


Όταν έσβησαν τα φώτα, ο Jose Antonio Rueda εκτινάχθηκε από την Pole Position και κατάφερε να στρίψει πρώτος, χτίζοντας αμέσως μια μικρή διαφορά σε σχέση με τους Daniel Holgado και David Alonso που ακολουθούσαν. Πιο πίσω, ο Ryusei Yamanaka έχασε το μπροστινό στην 9η στροφή και συμπαρέσυρε τον Angel Piqueras, με τον αγώνα να τελειώνει και για τους 2.


Μπροστά, ένα γκρουπ 10 αναβατών είχε δημιουργηθεί, με το Slip Stream να παίζει ζωτικό ρόλο κάθε φορά που οι αναβάτες βγαίνανε στην ευθεία εκκίνησης τερματισμού, με τον Rueda όμως να συνεχίζει να κρατάει την πρώτη θέση. 


Ο Alonso έκανε ένα μικρό λάθος και βρέθηκε πίσω στην πέμπτη θέση, σύντομα όμως άρχισε και πάλι τις μάχες με τους Holgado και Ivan Ortola για τις θέσεις του βάθρου. Μάλιστα ο Κολομβιανός κατάφερε να περάσει τον Rueda για την πρώτη θέση στον 10ο γύρο, χωρίς όμως να μπορεί να ανοίξει τη διαφορά μετά. 


Ο επόμενος που θα κατάφερνε να περάσει στην πρώτη θέση ήταν ο Holgado και φτάνοντας στα τελευταία στάδια του αγώνα, οι θέσεις άλλαζαν σε κάθε στροφή, σε τυπικό Moto3 στυλ.


Ο Rueda είχε κολλήσει πίσω από τον Holgado και φτάνοντας στον τελευταίο τομέα (όπου ήταν πολύ δυνατός καθόλη τη διάρκεια του αγώνα) έκανε ό,τι μπορούσε για να βρεθεί μπροστά από τον Holgado, με τον Ισπανό της GASGAS να του κλείνει κάθε φορά την πόρτα. Τελικά ο Holgado θα κατάφερνε να περάσει πρώτος τη γραμμή του τερματισμού, επιστρέφοντας στις νίκες για πρώτη φορά από το Mugello πέρυσι, ενώ ο Rueda θα έπαιρνε τη δεύτερη θέση. Ο Ortola κατάφερε να κρατηθεί στην τρίτη θέση, με τον Alonso να μένει πιο πίσω και να τερματίζει τέταρτος, μετά από μια έντονη μάχη με τον Joel Kelso


Ο Collin Veijer ήταν μέρος του πρωτοπόρου γκρουπ σε όλον τον αγώνα και τελικά τερμάτισε έκτος, μπροστά από τον Stefano Nepa. O Rookie, Joel Esteban, έκανε έναν πολύ καλό αγώνα και πήρε την καρό σημαία στην 8η θέση, ενώ οι David Muñoz και Adrian Fernandez συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Portimao: Moto2 Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao: MotoGP Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα