• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
26 vs 99: Ο Pedrosa δέχεται την πρόταση του Lorenzo να αγωνιστεί σε ρινγκ
Νέα 26/04/2024 - 11:56

Δύο θρύλοι του MotoGP™ συζητούν τώρα για να εγκαταλείψουν τη ζώνη άνεσής τους για έναν πιθανό «Αγώνα» στο ρινγκ

 

Ο Dani Pedrosa (Red Bull KTM Factory Racing) θα επιστρέψει στο paddock του MotoGP™ για τον τέταρτο Γύρο της σεζόν στο Gran Premio Estrella Galicia 0,0 de España. Ωστόσο, αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος που ο τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής γίνεται πρωτοσέλιδο, καθώς σύμφωνα με το DAZN, ο Jorge Lorenzo προκάλεσε τον Pedrosa σε αγώνα πυγμαχίας.

Την Τετάρτη, ο πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jorge Lorenzo δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram για να προκαλέσει τον Pedrosa για τον αγώνα. Στο βίντεο, ο Lorenzo είπε: «Ξέρεις ότι μου αρέσουν οι προκλήσεις. Πριν από 15 χρόνια, είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας τόσο εντός όσο και εκτός πίστας».

Ο Lorenzo και ο Pedrosa είχαν πολλές ιστορικές μάχες στην πίστα, συμπεριλαμβανομένου του Ισπανικού GP του 2010, όπου έβαλαν όλες τους τις δυνάμεις μέχρι τη γραμμή τερματισμού στον τελευταίο γύρο του Αγώνα, και του περίφημου Ισπανικού Grand Prix του 2008, όπου ο πρώην βασιλιάς της Ισπανίας, Juan Carlos , τους ανάγκασε να δώσουν τα χέρια στο βάθρο.

Τώρα, σύμφωνα με το DAZN, ο Lorenzo είναι έτοιμος να αλλάξει τις μάχες εντός πίστας και να τις μεταφέρει στο ρινγκ: «Τώρα που οι εκδηλώσεις των διασημοτήτων είναι στη μόδα, έχω καταλήξει σε μια ελαφρώς τρελή πρόκληση: Σε προκαλώ εδώ, στο Boxing Club Gran Price στη Βαρκελώνη. Ελπίζω να αποδεχτείς αυτήν την πρόκληση και να σε δούμε στο ρινγκ».

Στη συνέχεια ο Pedrosa απάντησε με δική του ανάρτηση, αποδεχόμενος τον αγώνα πυγμαχίας με τον Lorenzo. Ο Pedrosa είπε: «Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν μια αρκετά τρελή ιδέα, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι αυτή τη στιγμή είμαι σε φόρμα και δεν πρόκειται να αρνηθώ τον πειρασμό να σου δώσω ένα μάθημα. Οπότε, δέχομαι τη δική σου πρόκληση».

Δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση για αυτόν τον αγώνα, αλλά ο Pedrosa κατέληξε λέγοντας: «Πες μου την ημέρα και την ώρα και θα σε δω στο ρινγκ». Ο Lorenzo άφησε επίσης να εννοηθεί ότι θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών στη Βαρκελώνη και θα μεταδοθεί στο YouTube ως ένας αγώνας πυγμαχίας που θα προκαλούσε την έκρηξη του κόσμου του MotoGP™.

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez: Moto 3 Ελεύθερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Η Michelin θα έχει ένα μπροστινό ελαστικό με νέα πιο σκληρή γόμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα