• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen: MotoGP Δοκιμές
Ταχύτερος και με νέο ρεκόρ ο Pecco Bagnaia
Νέα 28/06/2024 - 20:34

Οι πολύ σημαντικές δοκιμές του απογεύματος της Παρασκευής ξεκίνησαν για την μεγάλη κατηγορία στην πίστα του Assen και θα καθόριζαν ποιοί θα περάσουν απευθείας στις δεύτερες κατατακτήριες και ποιοί θα αναγκαστούν να δώσουν τη μάχη των πρώτων κατατακτηρίων. 

Στα πρώτα στάδια ήταν ο Francesco Bagnaia που προηγούταν, με 1:31.901. Ο Marc Marquez ήταν ο πρώτος που έβαλε ένα σετ μαλακών ελαστικών με μισή ώρα να απομένει, όμως αυτή η πρώτη επίθεση δεν πήγε όπως θα ήθελε ο Ισπανός, καθώς δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση. 

Μπαίνοντας στα τελευταία λεπτά - και με τις επιθέσεις να έρχονται από όλους τους αναβάτες - ήταν ο Maverick Viñales που ανέβηκε στην πρώτη θέση, γράφοντας 1:31.561. Όμως ο Bagnaia απάντησε αμέσως και στον επόμενο γύρο σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:31.340, κάνοντας νέο απόλυτο ρεκόρ γύρου. 

Τελικά κανείς δεν θα κατάφερνε να τον ξεπεράσει και έτσι ο Ιταλός αναβάτης της εργοστασιακής Ducati ήταν ο ταχύτερος της Παρασκευής, με τον Maverick Viñales να περιορίζεται στη δεύτερη θέση, καθώς είδε την τελική του επίθεση να διακόπτεται από μια πτώση του Aleix Espargaro, μπροστά του στο chicane. 

Την τρίτη θέση πήρε ο Alex Marquez, μπροστά από τον Aleix Espargaro

Ο Jorge Martin παραπονέθηκε για ταλαντώσεις στο μπροστινό, κατάφερε όμως  να πάρει την πρόκριση, φτάνοντας στην πέμπτη θέση, με τον Marc Marquez να τον ακολουθεί. Ο Brad Binder ήταν έβδομος, με τον Εnea Bastianini να έχει μεν αρκετές εξόδους στην πρώτη στροφή και μια πτώση στα τελευταία στάδια, αλλά να κατακτάει την όγδοη θέση. 

Τη δεκάδα της πρόκρισης συμπλήρωσαν οι Raul Fernandez και Franco Morbidelli. 

Επόμενο άρθρο »

Assen: Moto3 Δεύτερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Η Yamaha Motor Co., Ltd. υπογράφει Πολυετή Συμφωνία Συνεργασίας με την Prima Pramac Racing

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA