• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O 12χρονος Αντώνης Βεντούρας 2ος στην Ρουμανία
Νέα 28/07/2024 - 16:45

Επιμέλεια: Δημήτρης Διατσίδης

 

Δεύτερη θέση για τον Αντώνη Βεντούρα στη Ρουμανία, στα πλαίσια του Βαλκανικού Πρωταθλήματος στην κατηγορία Cfmoto 300.

Ο μικρός Βεντούρας που χθες είχε τα γενέθλια του και έγινε 12 χρόνων, είχε μια φανταστική μάχη με τον 33χρονο Τούρκο Furkan Demircan.

Ο Αντώνης που τρέχει στην κατηγορία των Cfmoto 300 έσπασε στις Κατατακτήριες το ρεκόρ πίστας στην Ρουμανία και έριξε το χρόνο του στα 2:03.200.

Την ώρα που οι φίλοι του απολαμβάνουν το καλοκαίρι τις βουτιές το παιχνίδι και τον ύπνο, ο Βεντούρας έκανε χιλιάδες χιλιόμετρα για να οδηγήσει στην πίστα της Ρουμανίας και ξυπνάει χαράματα για να προπονείται! Ακολουθεί το δύσκολο δρόμο του ονείρου του.

Ήταν ένας φανταστικός αγώνας για τον μικρό μας οδηγό καθώς είχε μάχες και με τους άλλους οδηγούς, όταν κατάφεραν να τον περάσουν στην 9η στροφή της πίστας. Ο Βεντούρας όμως τους “διάβασε” και με ηρεμία και ασφάλεια τους πέρασε. Δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις από τους γονείς του και την ομάδα του και φυσικά τους συμπατριώτες της μαμάς του, που του ευχήθηκαν τα καλύτερα με ένα εκπληκτικό δώρο από τους γονείς του. Να ευχηθούμε Χρόνια Πολλά στον Αντώνη να έχει ότι ποθεί η καρδιά του και καλή επιτυχία και για τον σημερινό αγώνα.

Οι χορηγοί του που πάντα πιστεύουν σε αυτόν:

@kukosthesummerbar @kukosthebar @carorder.gr @kalamaki.gonia @profresh_ @7th_sensetattoo  @kgavalascars @g.passembly @papastavrou_shops @greekfightingchampionship @helmethome_ @rider.graphics @saintbarber2018 @antoniadissistiataskiasis @elastikaparadisis @mouratisgp  @_auto.diekperaiosi @garbes_delivery_services

και φυσικά η ομάδα του arp academy που είναι πάντα περιφανή για αυτόν.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Η 14χρονη Αντωνία Κορρέ στην πίστα Motorpark της Ρουμανίας

« Προηγούμενο άρθρο

Νίκη για τον 15χρονο Κωνσταντίνο Μαυρόπουλο - Dinos31 στo Motorpark της Ρουμανίας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα