• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Alpinestars ντύνει με σπορ εξοπλισμό ένδυσης την Aprilia
Νέα Αγοράς 31/07/2024 - 11:09

Επιδόσεις και ποιότητα συνδυάζονται με ένα ολοκαίνουργιο και πρωτότυπο σχέδιο, που ολοκληρώνει το στυλ της Aprilia.

Με μοναδική εμφάνιση, ο νέος εξοπλισμός ένδυσης του αναβάτη μαζί με νέο κράνος που έχουν κατασκευαστεί με τη συνεργασία της Aprilia και της Alpinestars, είναι ήδη διαθέσιμος στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Aprilia.com και ταιριάζει απόλυτα με τις σπορ μοτοσυκλέτες της μάρκας.

Τα νέα τεχνικά ενδύματα αναβάτη αφιερωμένα στις νέες γενιές μοτοσυκλετιστών, που γεννήθηκαν από μια προσπάθεια συνεργασίας μεταξύ της Aprilia και της Alpinestars, είναι διαθέσιμα στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Aprilia, store.aprilia.com.

Αποκαλύφθηκαν κατά το ντεμπούτο της τελευταίας άφιξης στη θρυλική οικογένεια σπορ μοτοσυκλετών RS, της Aprilia RS 457 και είναι τέσσερα τεχνικά ενδύματα - μπουφάν, φούτερ, τζιν και γάντια - που συνδυάζουν το αδιαμφισβήτητο σπορ στυλ της μάρκας Aprilia και την ασυμβίβαστη απόδοση και ποιότητα. Είναι εξαιρετικά ευέλικτα ρούχα που εξασφαλίζουν μέγιστη ασφάλεια και άνεση με ελκυστική και άκρως ξεχωριστή εμφάνιση, σε αληθινό στιλ Aprilia.

Το νέο τεχνικό ντύσιμο της Aprilia ολοκληρώνεται με ένα ακόμη στοιχείο το οποίο είναι άκρως καινοτόμο, τόσο ως προς το στυλ όσο και ως προς το τεχνολογικό περιεχόμενο. Είναι το νέο κράνος Overtake full face, που αναπτύχθηκε στην αεροδυναμική σήραγγα για να παρέχει μέγιστη άνεση και απόδοση.

Μπουφάν Speed ​​Blast Air Tex

Το μπουφάν Speed ​​Blast Air Tex διαθέτει εξωτερική δομή από προηγμένο ύφασμα poly-fabric για να προσφέρει υψηλά επίπεδα αντοχής σε γδαρσίματα και σχίσιμο. Διαθέτοντας εισαγωγές αέρα και εκτεταμένα τμήματα πλέγματος στο στήθος, την πλάτη και τα χέρια για απαράμιλλο αερισμό, είναι ιδανικό για χρήση κατά τις πιο ζεστές εποχές. Η προστασία Nucleon Flex Plus στους ώμους και τους αγκώνες, που χαρακτηρίζεται από εργονομικό σχεδιασμό, εξασφαλίζει πλήρη ελευθερία κινήσεων.

Φούτερ Next Rival Tech

Χαρακτηρίζεται από ένα casual look, το φούτερ με κουκούλα Next Rival Tech είναι το ιδανικό ρούχο για οδήγηση σε αστικό περιβάλλον. Προσφέρει εξαιρετική αντοχή στην τριβή χάρη στις ενισχύσεις αραμιδίου στους ώμους, τους αγκώνες και την πλάτη. Το κύριο μέρος είναι κατασκευασμένο από πλεκτό ύφασμα για “casual” εμφάνιση ακόμα και όταν κατεβείτε από τη μοτοσυκλέτα. Η προστασία Nucleon Flex Plus στους ώμους και τους αγκώνες εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο προστασίας από πτώση.

 

Τζιν Burnout Denim

Τεχνικό τζιν που συνδυάζει μέγιστη προστασία με μοναδικό στυλ. Χαρακτηρίζονται από κανονική γραμμική εφαρμογή, είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας τζιν ύφασμα και διαθέτει εσωτερική επένδυση από ίνα αραμιδίου για υψηλότερο επίπεδο προστασίας από γδαρσίματα και κοψίματα. Τα μαξιλαράκια γονάτων Nucleon επιτρέπουν ελευθερία κινήσεων και διαθέτουν λεπτή σχεδίαση, εξασφαλίζοντας διακριτική εμφάνιση όταν κατεβεί ο αναβάτης από τη μοτοσυκλέτα.

 

Γάντια Rapid Dash Air

Αυτά τα σπορ και ελαφριά γάντια ενσωματώνουν στιβαρή, άκαμπτη προστασία για τις αρθρώσεις και τις παλάμες εξ ολοκλήρου από συνθετικό δέρμα σουέτ για υψηλό επίπεδο αντοχής. Διαθέτουν επίσης άκρα δακτύλων συμβατά με οθόνη αφής, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε το smartphone και τα συστήματα GPS, καθώς και ελαστικά τμήματα για μεγαλύτερη κινητικότητα των δακτύλων.

Κράνος Overtake full face

Το νέο κράνος Overtake έχει αεροδυναμικό σχήμα που αναπτύχθηκε στην αεροδυναμική σήραγγα. Το αποτέλεσμα είναι μια σπορ σχεδίαση που, μειώνοντας τους στροβιλισμούς, βελτιώνει επίσης τη σταθερότητα και το επίπεδο του ήχου στις υψηλές ταχύτητες. Διαθέτοντας ένα αποτελεσματικό σύστημα εξαερισμού, το κράνος παρέχει ένα πανοραμικό οπτικό πεδίο και είναι πλήρες με ένα εσωτερικό αλεξήλιο που μπορεί να χαμηλώσει και να ανυψωθεί εύκολα, ακόμη και όταν φοράτε γάντια, χρησιμοποιώντας ένα εξωτερικό χειριστήριο. Περιλαμβάνονται επίσης πρόσθετη ζελατίνα κατά της ομίχλης Pinlock και ένα προστατευτικό κάλυμμα αέρα για το πηγούνι. Διατίθεται σε λευκό και μαύρο. Το κράνος Aprilia Overtake έχει πιστοποίηση CE 22.06 / DOT.

Επόμενο άρθρο »

APRILIA RACERS DAYS: Μια τρομερή εμπειρία οδήγησης

« Προηγούμενο άρθρο

Yamaha MT-09 Y-AMT - Με αυτόματο σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα