• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone: MotoGP Πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές
Στην κορυφή ο Jorge Martin
Νέα 02/08/2024 - 14:24

Μετά από ένα μήνα διακοπών οι αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας βγήκαν στην πίστα του Silverstone, ώστε να ξεκινήσουν το δεύτερο μισό μιας συναρπαστικής σεζόν. Το Grand Prix ξεκίνησε με τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές, στις οποίες οι αναβάτες είχαν την ευκαιρία να βρουν τις ρυθμίσεις που θα τους επιτρέψουν αργότερα την επίθεση στο χρόνο, κατά τη διάρκεια των απογευματινών δοκιμών. 

Όταν έπεσε η καρό σημαία, μετά από 45 λεπτά, στην κορυφή βρέθηκε ο Jorge Martin, o οποίος κινήθηκε σε χρόνους κοντά στο ρεκόρ αγώνα, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:59.383, ενώ αυτή τη φορά δεν είχε βάλει (όπως κάνει συνήθως) μαλακό πίσω ελαστικό στα τελευταία στάδια. Μόλις 90 χιλιοστά πίσω του βρέθηκε ο Maverick Viñales, ενώ ο Aleix Espargaro έβαλε και τις δύο εργοστασιακές Aprilia στην πρώτη τριάδα, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση. 

Τέταρτος ήταν ο Jack Miller, μπροστά από την Ducati του Franco Morbidelli. Ο Enea Bastianini έκανε τον 6ο καλύτερο χρόνο, με τον Fabio Di Giannantonio να τον ακολουθεί. Όγδοος ήταν ο Francesco Bagnaia, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Fabio Quartararo

O Marc Marquez είχε μια πτώση στα τελευταία στάδια, αλλά παρόλα αυτά πήρε τη δέκατη θέση, μόλις 550 χιλιοστά μακριά από την κορυφή. 

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone: Moto2 Ελεύθερες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα