• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Pertamina Enduro VR46 με την εργοστασιακή υποστήριξη της Ducati από το 2025
Αγώνες 02/08/2024 - 17:33

Η ομάδα της Tavullia γίνεται η αναφορά του εργοστασίου από το Borgo Panigale στο MotoGP με επίσημη μοτοσυκλέτα και Ducati Desmosedici GP24

Tavullia (Ιταλία), 2 Αυγούστου 2024 – Υπογραφή συμφωνίας μεταξύ της ομάδας Tavullia και της Ducati: τρία χρόνια από το ντεμπούτο της στην κορυφαία κατηγορία, η Pertamina Enduro VR46 Racing Team γίνεται, από το 2025, με πολυετές συμβόλαιο, Εργοστασιακά Υποστηριζόμενη Ομάδα από το Borgo Panigale.

Ένα χορωδιακό αποτέλεσμα ολόκληρου του τεχνικού πληρώματος της Ομάδας VR46 - που μέσα σε λίγα μόλις χρόνια έγινε αναφορά στην κορυφαία κατηγορία για να δώσει νέα πνοή σε μια επιτυχημένη συνέργεια “Made in Italy”. Ένα νικηφόρο δίδυμο από το ντεμπούτο του το 2022, το οποίο γίνεται όλο και πιο συμπαγές, με τρεις νίκες το 2023 και σημαντική συμβολή, ως Ομάδα βαθμολογικά, στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κατασκευαστών την ίδια χρονιά.

Κοινοί στόχοι και απεριόριστο πάθος με μια νέα συμφωνία με σημαντικές αλλαγές και την Pertamina Enduro VR46 Racing Team που γίνεται Factory Supported Team. Στο γκαράζ θα υπάρχει μια επίσημη μοτοσυκλέτα και μια Ducati Desmosedici GP24, μαζί με νέο τεχνικό επιτελείο της Ducati.

 

Alessio Salucci, Team Director Pertamina Enduro VR46 Racing Team

«Μπορώ μόνο με υπερηφάνεια να ανακοινώσω ότι από τον επόμενο χρόνο η Racing Team Pertamina Enduro VR46 θα είναι Εργοστασιακά Υποστηριζόμενη Ομάδα στο MotoGP από την Ducati. Θα είμαστε μέσα στην πίστα με επίσημη μοτοσυκλέτα και GP24. Αν το έλεγαν πριν μερικά χρόνια, δεν θα το πίστευα. Είναι μια πραγματικά σημαντική στιγμή για ολόκληρο το γκρουπ: το να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα μέσα σε μόλις τρία χρόνια, με μια νεανική ομάδα, με τόσα πολλά παιδιά μαζί μας από τη Moto3, είναι κάτι το εξαιρετικό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στην Ομάδα, τους συνεργάτες, ιδιαίτερα την Pertamina Lubricants, τη Ducati και τον Gigi Dall'Igna που πίστεψαν σε αυτό το έργο και κατάφεραν σήμερα να το βελτιώσουν όπως του αξίζει. Έχουμε απαιτητικά χρόνια μπροστά μας, γεμάτα προκλήσεις, αλλά ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε τον εαυτό μας και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε φιλόδοξα αποτελέσματα».

 

Luigi Dall'Igna, Γενικός Διευθυντής Ducati Corse

«Από την πρώτη μέρα, η VR46 Racing Team έδειξε την ικανότητά της να λειτουργεί σε τέλεια αρμονία με την Ducati και τα τελευταία χρόνια πετύχαμε σημαντικά αποτελέσματα μαζί. Είμαστε χαρούμενοι, επομένως, που μπορούμε να ενισχύσουμε περαιτέρω τη σχέση μας, παρέχοντας την ομάδα της Pesaro με βάση το εργοστάσιο με πλήρη υποστήριξη από την επόμενη σεζόν, είμαι σίγουρος ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε άλλους σημαντικούς στόχους, για άλλη μια φορά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Valentino, τον Uccio, τον Pablo και όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στην ομάδα με μεγάλο πάθος»!

 

« Προηγούμενο άρθρο

12 χρωματισμοί, 11 ομάδες, 75 χρόνια: όλα αποκαλύπτονται στο MotoGP™ 75th Anniversary Special!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα