• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
11ος Αγώνας - Αυστρία (Red Bull Ring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Red Bull Ring: Moto2 Κατατακτήριες
Pole Position για τον Celestino Vietti
Νέα 17/08/2024 - 16:08

Σε μια πίστα που είχε κερδίσει πέρυσι, ο Celestino Vietti κατάφερε να πάρει την Pole Position στη Moto2, ενόψει του 11ου Grand Prix της σεζόν του 2024. 

Τα μεγάλα νέα όταν ξεκίνησαν οι κατατακτήριες ήταν ότι ο Ai Ogura αποσύρεται από το Grand Prix της Αυστρίας λόγω κατάγματος στο δεξί χέρι, που προήλθε από μια πτώση του στις δεύτερες δοκιμές. Μια σχεδόν πανομοιότυπη πτώση του Manuel Gonzalez οδήγησε στη διακοπή των κατατακτηρίων μετά το πέρας του πρώτου πενταλέπτου και όταν η διαδικασία ξεκίνησε και πάλι, ήταν ο Sergio Garcia που βρισκόταν στην κορυφή. 

Όμως σύντομα ο Vietti κατάφερε να σταματήσει το χρονόμετρο στο 1:33.855 και να πάρει την Pole Position, 58 χιλιοστά του δευτερολέπτου μπροστά από τον Aron Canet, ενώ ο Sergio Garcia περιορίστηκε στην τρίτη θέση, έχοντας όμως όλους του τους βασικούς αντιπάλους πίσω του. 

O Tony Arbolino έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τους Alonso Lopez και Jake Dixon, ενώ στην τρίτη σειρά βρίσκονται οι Marcos Ramirez, Somkiat Chantra και Manuel Gonzalez

Από την τέταρτη σειρά θα εκκινήσουν οι Izan Guevara, Joe Roberts και Darryn Binder. Ο Fermin Aldeguer αναγκάστηκε να περάσει από τις πρώτες κατατακτήριες και σε ένα πολύ κακό Σαββατοκύριακο για τον ίδιο θα ξεκινήσει αύριο το Grand Prix της Αυστρίας από την 17η θέση. 

Επόμενο άρθρο »

Red Bull Ring: MotoGP Κατατακτήριες

« Προηγούμενο άρθρο

Red Bull Ring: Moto3 Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα