• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
12ος Αγώνας - Αραγονίας (Aragon)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon: Moto3 Αγώνας
Παρθενική νίκη για τον Jose Antonio Rueda
Νέα 01/09/2024 - 14:38

Για άλλη μια φορά η Moto3 μας χάρισε θέαμα στον αγώνα της Αραγονίας, με την πίστα να έχει σχεδόν πλήρως στεγνώσει μετά την βραδινή βροχή. 

Όταν έσβησαν τα φώτα της εκκίνησης, ο David Alonso πετάχτηκε από την Pole Position και αμέσως άρχισε να ανοίγει μια διαφορά από τους Joel Kelso, Luca Lunetta, Taiyo Furusato, Jose Antonio Rueda και Daniel Holgado

Οι θέσεις σε αυτό το γκρουπ άλλαζαν συνεχώς, με αυτές τις αψιμαχίες να επιτρέπουν στον Alonso να φτάσει πάνω από 2 δευτερόλεπτα μπροστά από τους υπόλοιπους. Εν τω μεταξύ ο Collin Veijer είχε αρχίσει να ανεβάζει το ρυθμό του μετά τους πρώτους γύρους και σύντομα έφτασε στην πρώτη πεντάδα. 

Στον 13ο γύρο, ο Alonso είχε πλέον κατεβάσει το ρυθμό του (έχοντας πιέσει πολύ τα ελαστικά του) και ο Jose Antonio Rueda κατάφερε να τον φτάσει και να τον προσπεράσει, κάτι που σύντομα έκαναν και οι Veijer και Lunetta

O Veijer έφτασε στην ουρά του Rueda και οι δυό τους ξέφυγαν από τον Lunetta. Στα τελευταία στάδια ο Veijer ήταν κοντά, όμως δεν μπόρεσε να πιάσει τον Rueda, ο οποίος διαχειρίστηκε τον αγώνα και έφτασε στην παρθενική του νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο Veijer αρκέστηκε στη δεύτερη θέση, μπροστά από τον Lunetta, ο οποίος πέτυχε έτσι το παρθενικό του βάθρο.

Ο επικεφαλής της βαθμολογίας, David Alonso, τερμάτισε τέταρτος, αυξάνοντας εν τέλει την βαθμολογική του διαφορά από τον Ιvan Ortola, που τερμάτισε μόλις 12ος. Πέμπτος ήταν ο Joel Kelso, με τους Taiyo Furusato, David Muñoz και Xabi Zurutuza να ακολουθούν. 

Tη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Daniel Holgado και Matteo Bertelle

Επόμενο άρθρο »

Aragon; Moto2 Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Νίκησε ο Κωνσταντίνο; Μαυρόπουλος – Dinos31

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ο MARTIN ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ;
  • ΟΧΙ, Ο PECCO BAGNAIA ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
  • ΝΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΕ ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ ΠΤΩΣΕΙΣ