• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
14ος Αγώνας - Emilia Romagna GP (Misano)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Αντώνης Βεντούρας στη 2η θέση Γενικής στην Ρουμανία
Νέα 15/09/2024 - 19:57

 


 

Φωτογραφία: Cristian Petrache


 

Στην Ρουμανία βρέθηκε χθες ο 12χρονος Αντώνης Βεντούρας για τον αγώνα MotoRcWorld που έγινε στην πίστα Motorpark România. Τον έλληνα οδηγό φιλοξένησε η ομάδα του Adrian Petrovici, η Petrovici Riders Academy, καθώς η ομάδα του ARP Academy του Αντώνη, είχε άλλες αγωνιστικές υποχρεώσδεις και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Ο Αντώνης πήρε μέρος στον αγώνα του Σαββάτου με μοτοσυκλέτες και άλλων κατηγοριών, καθώς είχαμε και σε αυτόν τον αγώνα μίξη κατηγοριών. Οι CFMOTO300 αγωνίστηκαν μαζί με τις BMW300, όμως τον Αντώνη δεν τον τρόμαξε αυτό καθώς στις Δοκιμές του Σαββάτου πήρε την Pole Ρosition της κατηγορίας του.

Ο Αντώνης Βεντούρας ξεκίνησε 3os από τη σχάρα εκκίνησης δίπλα σε 2 ΒΜW. Κάνοντας έναν πολύ ωραιο αγώνα, ανταγωνιζόταν μόνο με τις BMW και κατάφερε και έδωσε μια πολύ ωραία μάχη με την Denisa Epure την οποία κέρδισε. Έτσι κατάφερε να τερματίσει πρώτος για την κατηγορία του CFMOTO300 και 2ος Γενικής.

Στις απονομές μετρήθηκαν και οι δυο κατηγορίες σαν μια και έτσι ο Βεντούρας ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου.

Ο ίδιος δήλωσε:

«Δεν ήταν για μένα πρωτόγνωρη η πίστα, ήταν όμως ο αγώνας με τις BMW και μπορώ να πω πως το ευχαριστήθηκα παρα πολύ και φυσικά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Petrovici για τη φιλοξενία του στην ομάδα του και φυσικά σε όσους με στηρίζουν και μπορώ να είμαι εδώ. Ανυπομονώ για τον αυριανό αγώνα!»

Μπράβο για ακόμα μια φορά στον μικρό Βεντούρα και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία για τη συνέχεια.

Οι υποστηρικτές του:

@kukosthesummerbar @carorder.gr @kalamaki.gonia @profresh_ @7th_sensetattoo  @kgavalascars @g.passembly @papastavrou_shops @greekfightingchampionship @helmethome_ @rider.graphics @saintbarber2018 @antoniadissistiataskiasis @elastikaparadisis @mouratisgp  @_auto.diekperaiosi @garbes_delivery_services 

 

 

 

 

 

« Προηγούμενο άρθρο

Τρίτος στον κόσμο ο Γιάννης Περιστεράς στη βαθμολογία του Yamaha R7 SuperFinale

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα