• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Ενδιαφέρουσες βελτιώσεις!»
Espargaro και Savadori δοκιμάζουν την Aprilia του 2021
Νέα 18/02/2021 - 10:19

Στην πίστα της Jerez βρέθηκε η Aprilia για ιδιωτικές δοκιμές με τη μοτοσυκλέτα του 2021 και τον Aleix Espargaro μαζί με τον Lorenzo Savadori. Ο Ισπανός ήταν κάπως συγκρατημένος στις πρώτες του εκτιμήσεις, μιλώντας για αδύναμο κινητήρα, ωστόσο χαρακτήρισε «ενδιαφέρουσες» τις βελτιώσεις της RS-GP για το ’21.

 

«Η βάση της είναι το δίχως άλλο πολλά υποσχόμενη. Φυσικά είναι τα πρώτα τεστ αυτά, αλλά το ότι κάναμε καλούς χρόνους σε μια πίστα που δεν είναι καλή για εμάς… αυτό είναι ενθαρρυντικό», σχολίασε ο Aleix προσθέτοντας: «Υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά, ειδικά στο θέμα του κινητήρα και τη δύναμής του, όμως σε θέματα εργονομίας, ηλεκτρονικών ή πλαισίου, είχαμε ενδιαφέρουσες βελτιώσεις».

 

Ακόμα η Aprilia δεν έχει ανακοινώσει την απόφασή της για το ποιος θα είναι στο πλάι του Aleix Espargaro για τη φετινή σεζόν. Ωστόσο το γεγονός ότι οι σχέσεις της ομάδας με τον Bradley Smith δεν είναι οι καλύτερες, συν το ότι ο Savadori βρέθηκε σ’ αυτό το πρώτο τεστ, δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο Ιταλός έχει το πάνω χέρι.

 

«Πρώτα απ’ όλα οι σκέψεις μου πάνε στο Fausto που δίνει αυτή τη μάχη. Μας λείπει πολύ», τόνισε ο Savadori και συνέχισε λέγοντας: «Ήταν πολύ ωραίο που επιστρέψαμε στην πίστα μετά το διάλειμμα. Δυστυχώς είχα ένα θέμα με τον δεξί μου ώμο και με περιόρισε κάπως σ’ αυτό το τεστ. Δεν ήμουν στο 100%».

 

«Πάντως είχα καλή αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα, η οποία φαίνεται να έχει βελτιωθεί σε όλους τους τομείς, αν και έχουμε ακόμα δουλειά μπροστά μας. Στόχος μου είναι να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για το επόμενο τεστ στο Qatar».

Επόμενο άρθρο »

Γιατί δεν πήρε Τίτλο ο Pedrosa;

« Προηγούμενο άρθρο

Francesca Novello: Κανείς δεν είναι σαν τον Valentino!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα