• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συνεχίζει η Dunlop σε Moto2-Moto3
Δεν έγινε γνωστή η χρονική διάρκεια της ανανέωσης
Νέα 22/12/2014 - 15:03

Η Dunlop επέκτεινε τη συμφωνία της ως ο αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών στις κατηγορίες Moto2 και Moto3 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Το μόνο που δεν έχει γίνει - ακόμα - γνωστό, είναι η διάρκεια της συμφωνίας, καθώς το μόνο που αναφέρεται είναι ότι η συμφωνία ξεκινά «...από τις αρχές του 2015», με τον Sanjay Khanna της Dunlop απλά να λέει ότι θα διαρκέσει «...για τα επόμενα χρόνια».

«Η Moto2 και η Moto3 θεωρούνται από τους φιλάθλους ως δυο από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα του κόσμου. Ανυπομονούμε να αυξήσουμε την παρουσία μας σ’ αυτές τις κατηγορίες, με στόχο να βοηθήσουμε στην εξέλιξη ανερχόμενων ταλέντων και της ποιότητας των αγώνων», πρόσθεσε ο Khanna.

Ο Pau Serracanta - από την πλευρά της Dorna - πρόσθεσε: «Είμαστε πανευτυχείς που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με ένα τόσο έμπειρο όνομα, όπως αυτό της Dunlop, μιας εταιρείας που έχει παίξει πρωτεύοντα ρόλο τόσο στη Moto2, όσο και στη Moto3, από τότε που ξεκίνησαν οι κατηγορίες».

«Ως εκ τούτου, έχει σταθεί αρωγός στο να προετοιμαστεί το κατάλληλο έδαφος ώστε να αναδειχθούν αναβάτες επιπέδου ενός Marc Marquez, ο οποίος μετρά ήδη δυο Παγκόσμια Πρωταθλήματα στη μεγάλη κατηγορία».

Επόμενο άρθρο »

Red Bull Rookies Cup 2015

« Προηγούμενο άρθρο

Διευκρίνηση επί των κανονισμών

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα