• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Η χειρότερη στιγμή φέτος;
Αναμφίβολα η 12η θέση στο Silverstone
Νέα 25/12/2014 - 18:56

Ο Βρετανός Cal Crutchlow, τονίζει ότι χωρίς καμία αμφιβολία, η φετινή του 12η θέση μέσα στο Silverstone - στον εντός έδρας αγώνα του στα τέλη Αυγούστου - ήταν η χειρότερη στιγμή μιας πολύ μέτριας χρονιάς για τον ίδιο.

Μέσα στην πατρίδα του, ο Crutchlow προσπαθούσε να πάρει θέση μέσα στη δεκάδα (χωρίς επιτυχία), την ώρα που ο ομόσταυλός του στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati, Andrea Dovizioso, πάλευε με τους Valentino Rossi και Dani Pedrosa για μια θέση στο βάθρο.

Γενικά η φετινή χρονιά έκρυβε και μεγάλες ατυχίες για τον Βρετανό αναβάτη, ο οποίος στο Τέξας - στο δεύτερο αγώνα της σεζόν - είχε μια σφοδρότατη πτώση, ενώ κανείς οπαδός των κόκκινων δεν θα ξεχάσει το μεγάλο σοκ από την πτώση του Crutchlow στο Phillip Island κι ενώ κρατούσε άνετα τη δεύτερη θέση στον αγώνα.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό MCN, διαβάζουμε: «Θα έλεγα ότι η χειρότερή μου στιγμή φέτος, ήταν όταν αγωνιζόμουν στο Silverstone αλλά δεν μπορούσα να είμαι ανταγωνιστικός», σχολίασε ο Cal Crutchlow.

«Δεν ήταν ότι δεν προσπαθούσα. Αντίθετα τα έδωσα όλα, αλλά δεν ήμουν αρκετά γρήγορος. Δεν ήταν ο Cal Crutchlow που έχουν συνηθίσει να βλέπουν οι θεατές. Ήταν μια από τις χειρότερες στιγμές μου, με τον Andrea να είναι τέταρτος και κοντά στο βάθρο κι εγώ χαμένος στο πουθενά...».

Επόμενο άρθρο »

Kallio: Δυνατός και το 2015!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Grillini Kawasaki ανακοίνωσε τον 2ο οδηγό της

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα