• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Kallio: Δυνατός και το 2015!
Ο Φιλανδός συνεχίζει με Kalex και τη νέα σεζόν
Νέα 26/12/2014 - 14:38

Ο αναβάτης που πήρε τη δεύτερη θέση στο φετινό Πρωτάθλημα της Moto2, ο Mika Kallio, θεωρεί ότι δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα το 2015 στην προσπάθειά του να επαναλάβει την επιτυχημένη πορεία της φετινής σεζόν, πατά το γεγονός ότι έφυγε από την Πρωταθλήτρια ομάδα της Marc VDS.

Ο Φινλανδός άσος, ο οποίος έχασε τη μάχη για τον Τίτλο από τον ομόσταυλό του, Tito Rabat, παραχώρησε τη θέση του στην ομάδα της Marc VDS στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Moto3, τον Alex Marquez.

Ο Kallio, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής σε τρεις αγώνες φέτος και πρόσθεσε άλλα εφτά βάθρα στο ενεργητικό του, αποφάσισε να υπογράψει συμβόλαιο με την Italtrans για το 2015, παρά το γεγονός ότι είχε προτάσεις και από ομάδες της μεγάλης κατηγορίας.

Ο 32χρονος αναβάτης, ο οποίος θα παραμείνει και του χρόνου με το κυρίαρχο πλαίσιο της Kalex, παρουσιάζεται βέβαιος ότι θα καταφέρει να κάνει πρωταθλητισμό και τη νέα σεζόν.

«Για μένα, ο βασικός στόχος ήταν ότι αν μείνω στη Moto2, θα ήθελα να μείνω σε ομάδα που θα χρησιμοποιούσε Kalex. Αυτό με βολεύει στον τρόπο που οδηγάω και θα διευκόλυνε την κατάσταση με την αλλαγή ομάδας, μιας και η μοτοσυκλέτα θα ήταν η ίδια», σχολίασε ο Mika Kallio στο MCN.

«Κατάλαβα ότι η Italtrans θα ήταν η καλύτερη επιλογή για εμένα και ήταν πολύ σημαντικό ότι ήθελαν να αγωνιστώ μαζί τους. Αυτό είναι καλό για τον αναβάτη και θεωρώ ότι εκεί τα πράγματα είναι παρόμοια με την Marc VDS».

«Είμαι σίγουρος ότι θα είμαι δυνατός και τη νέα σεζόν και στόχος μου θα είναι να παλεύω για τις πρώτες θέσεις, όπως έκανα σε κάθε - σχεδόν - αγώνα φέτος».

Επόμενο άρθρο »

A.Marquez: Δεν είναι ο σωστός τρόπος!

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Η χειρότερη στιγμή φέτος;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα