• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
A.Marquez: Δεν είναι ο σωστός τρόπος!
Για μένα θα ήταν αδύνατο να πάω στη μεγάλη κατηγορία
Νέα 26/12/2014 - 19:22

Ο μικρότερος αδερφός του κυρίαρχου στη μεγάλη κατηγορία, Marc Marquez, κατάφερε να εξασφαλίσει τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή - τον πρώτο στην καριέρα του - μετά από ένα συναρπαστικό φινάλε στη Valencia για το Πρωτάθλημα της Moto3.

Ο Ισπανός διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με δυο μόλις βαθμούς διαφοράς από τον μεγαλύτερό του αντίπαλο φέτος, τον Αυστραλό Jack Miller, ο οποίος έχει κάνει ήδη το βήμα και θα αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία από τη νέα σεζόν, στην ομάδα CWM-LCR Honda.

Ο Αυστραλός μπορεί να έγινε ο πρώτος αναβάτης - στη σύγχρονη τετράχρονη ιστορία του MotoGP - που τολμά να κάνει το άλμα από τη μικρότερη στη μεγαλύτερη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να είχε περάσει σαν σκέψη από το μυαλό του Alex Marquez.

«Είναι σημαντικό για εμένα να περάσω από τη Moto2. Είναι ένα άλλο βήμα μετά τη Moto3 και νομίζω ότι θα πάω στην καλύτερη ομάδα της Moto2 και αυτό δείχνουν και τα αποτελέσματα», σχολίασε ο Alex Marquez.

«Ο Tito είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής και ο Mika ήταν δεύτερος κι έτσι είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι σ’ αυτή την ομάδα. Νομίζω ότι για εμένα θα ήταν αδύνατον να πάω στη μεγάλη κατηγορία, γιατί δεν το θεωρώ σωστό, δεν είναι ο σωστός τρόπος».

«Όσο για τον Jack δεν ξέρω. Θα δούμε όμως στους πρώτους αγώνες της νέας σεζόν. Η καλύτερη όμως επιλογή για μένα, είναι να κάνω δυο χρόνια στη μεσαία κατηγορία. Αυτό ήταν πάντα μέσα στα σχέδιά μου και μετά, αν έχω κάποια πρόταση από τη MotoGP θα πάω».

«Έχω όμως πολλά να μάθω στη Moto2 και θεωρώ ότι το να το πάρω βήμα-βήμα, είναι το καλύτερο για το μέλλον μου», πρόσθεσε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3.

Επόμενο άρθρο »

Ένας χρόνος μετά: Ο Schumacher ελπίζει

« Προηγούμενο άρθρο

Kallio: Δυνατός και το 2015!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα