• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Team HRC: Όλα έτοιμα για το Dakar 2015
Εκκίνηση στις 4 Γενάρη και τέλος στις 17/01
Νέα 29/12/2014 - 17:35

Σε λιγότερο από μια εβδομάδα έχει προγραμματιστεί η εκκίνηση του Rally Dakar για το 2015 στο Buenos Aires, όπου όλοι οι συμμετέχοντες θα κυνηγήσουν με πάθος τη νίκη στο δυσκολότερο αγώνα του κόσμου!

Στην πορεία του αγώνα θα διανύσουν περισσότερα από 9.000 χλμ και με μερικά 24ωρα να απομένουν για την έναρξη, τα πάντα έχουν τακτοποιηθεί μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, όσο ασήμαντη κι αν φαίνεται αυτή.

Για να έχει κανείς ευκαιρία να κερδίσει τον απαιτητικό αυτό αγώνα, δεν φτάνει μόνο η σκληρή προπόνηση και η ταχύτητά του, πρέπει να γίνει και μεθοδική δουλειά καθώς και σωστή ανάλυση.

Όλες οι μοτοσυκλέτες είναι ήδη στην Αργεντινή - έχοντας ξεκινήσει από τη Χάβρη πριν από περίπου ένα μήνα - κι ετοιμάζονται να ξεκινήσουν σ’ αυτό το μαγικό, όσο κι επίπονο ταξίδι-περιπέτεια.

Φυσικά οι αναβάτες συνεχίζουν την προετοιμασία τους μέχρι και την τελευταία στιγμή, περνώντας πολλές ώρες στο γυμναστήριο, κάνοντας ποδήλατο ή οτιδήποτε άλλο θα βοηθήσει το σώμα τους να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες και στα διαφορετικά υψόμετρα που θα συναντήσουν.

Στο HRC ο στόχος είναι μόνο η νίκη και οι πέντε αναβάτες του - Joan Barreda, Paulo Gonçalves, Hélder Rodrigues, Jeremías Israel και η Laia Sanz - συνεχίζουν σε ακόμη πιο έντονους ρυθμούς την προετοιμασία τους, κατανοώντας παράλληλα ακόμα περισσότερο το «όπλο» που θα έχουν στη διάθεσή τους για τη νίκη, την CRF 450 RALLY!

Επόμενο άρθρο »

Ο πόλεμος των Seamless

« Προηγούμενο άρθρο

Η υπεροχή της Honda έναντι των Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα