• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: «Φανταστική» συμφωνία για Miller!
Το 3ετές συμβόλαιο διώχνει την πίεση από τους ώμους του
Νέα 26/01/2015 - 18:31

Ο Cal Crutchlow πιστεύει ότι η συμφωνία του Jack Miller με το HRC - για τα επόμενα τρία χρόνια - είναι μια «φανταστική» ευκαιρία για τον νεαρό Αυστραλό.

 

O Miller υπέγραψε ένα τριετές συμβόλαιο απευθείας με το HRC, με την Honda να ρισκάρει πάρα πολύ, ανεβάζοντας τον δευτεραθλητή της Moto3 απευθείας στη μεγάλη κατηγορία.

 

Στην πρώτη του σεζόν στην κατηγορία των μεγάλων, ο Jack Miller θα οδηγεί μια αναβαθμισμένη OPEN Honda, την RC213V-RS, ενώ στέγη θα βρει στην ομάδα της CWM και του Αντώνη Κωνσταντίνου, την CWM-LCR Honda.

 

Ομόσταυλός του εκεί, θα είναι ο Βρετανός Cal Crutchlow, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή στην κατηγορία Supersport των SBK, να θεωρεί ότι το τριετές συμβόλαιο διώχνει την πίεση από τους ώμους του Miller.

 

«Το τριετές συμβόλαιο είναι μια φανταστική συμφωνία γι’ αυτόν. Το να λες ότι είσαι με την Honda για τα επόμενα τρία χρόνια και θα σε βάλουν κάπου, είναι μια εκπληκτική συμφωνία. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πάει σχετικά χαλαρά το 2015 και να μάθει όσα περισσότερα μπορεί. Μετά θ’ αρχίσει να πιέζει», σχολίασε ο Crutchlow.

 

Ο Βρετανός - ο οποίος πέρασε μια δύσκολη σεζόν πέρυσι στο γκαράζ της Ducati - ήταν εντυπωσιασμένος με την απόδοση του Jack Miller στο περσινό Πρωτάθλημα της Moto3.

 

«Ξέρουμε ότι έχει ταλέντο, αλλά πιστεύω ότι και το σώμα του ταιριάζει στη μεγάλη κατηγορία. Είναι αρκετά μεγάλος για να οδηγήσει μια μοτοσυκλέτα MotoGP. Το 2013 δεν είχε την καλύτερη μοτοσυκλέτα, αλλά ήταν μπροστά και όταν είχε στα χέρια του μια καλή, πάλεψε για το Πρωτάθλημα. Έχει ταλέντο και είναι πραγματικά πολύ δυνατός».

Επόμενο άρθρο »

Ο De Puniet πάλι στην MotoGP Suzuki!

« Προηγούμενο άρθρο

Πίσω στο χρόνο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα