• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο De Puniet πάλι στην MotoGP Suzuki!
Στο τεστ της Μαλαισίας τον Φλεβάρη
Νέα 26/01/2015 - 18:33

Παράλληλα με την προετοιμασία που κάνει ώστε να επιστρέψει στη δράση και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των SBK, ο Randy de Puniet θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει την MotoGP μοτοσυκλέτα της Suzuki στο τεστ της Sepang τον επόμενο μήνα.

 

Ο Γάλλος ήταν ο αναβάτης της GSX-RR στο ντεμπούτο της τελευταίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών (MotoGP) στη Valencia τον περασμένο Νοέμβρη.

 

Στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι θα συνεχίσει την καριέρα του με την ομάδα της Suzuki στα SBK, χωρίς όμως να χάσει την ιδιότητα του δοκιμαστή για το εργοστάσιο.

 

«Μετά τα τεστ του Ιανουαρίου (σ.σ. των SBK) θα συνεχίσω να προπονούμαι για περίπου μια εβδομάδα και μετά θα ταξιδέψω ως την Μαλαισία για το τεστ του MotoGP», σχολίασε ο De Puniet.

 

«Αυτό το διάστημα είναι αρκετά επιβαρυμένο για εμένα, αλλά θα είναι ωραία που θα βρεθώ και πάλι σε μοτοσυκλέτα MotoGP. Θα είναι μια τελευταία προπόνηση προτού πάω στο Phillip Island για τον πρώτο αγώνα της σεζόν των SBK», πρόσθεσε.

 

Ο πρώτος αγώνας των SBK θα λάβει χώρα στις 22 Φεβρουαρίου. Οι αναβάτες της Suzuki στο MotoGP, είναι οι Aleix Espargaro και Maverick Vinales.

Επόμενο άρθρο »

Ο Sykes μιλά για τον Rea!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Dall’Igna μιλά για την πρόοδο της Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα