• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Sykes μιλά για τον Rea!
Θα είναι ανταγωνιστικό το γκαράζ, αλλά...
Νέα 26/01/2015 - 18:36

Μια από τις (πολλές) κόντρες, που περιμένουμε να δούμε φέτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των SBK, είναι αυτή ανάμεσα στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2013 Tom Sykes και στον καινούργιο του ομόσταυλο, τον Jonathan Rea!

 

Πέρυσι αρκετοί περίμεναν από τον Loris Baz να κάνει το κάτι παραπάνω στο Πρωτάθλημα, αλλά παρά το γεγονός ότι τα πήγε καλά σε μερικούς αγώνες, δεν κατάφερε ποτέ να πάρει τη νίκη.

 

Ο Jonathan Rea από την άλλη, έκανε την καλύτερή του σεζόν στο Πρωτάθλημα και πήρε την τρίτη θέση στη βαθμολογία, έχοντας κερδίσει τέσσερεις αγώνες. Είναι ένας αναβάτης που θέλει τον Τίτλο και ο Sykes γνωρίζει καλά ότι ο εσωτερικός ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος.

 

«Ναι, πάρα πολύ», επιβεβαίωσε ο Βρετανός. «Ξέρω αρκετό καιρό τον Jonathan κι έχω αγωνιστεί ως αντίπαλός του στο Βρετανικό Πρωτάθλημα. Σε κανα δυο ημέρες δοκιμών μίλησα περισσότερο μαζί του, απ’ ότι με τον Loris σε ολόκληρη τη σεζόν».

 

«Με τον Loris υπήρχε έντονη κόντρα προσωπικοτήτων. Εγώ είμαι περισσότερο προσγειωμένος άνθρωπος και θέλω να πιστεύω ότι το μυαλό μου δεν παίρνει αέρα. Ο Jonathan ήταν τρίτος στη βαθμολογία, κέρδισε αγώνες και είναι στο στρατόπεδο της Kawasaki πλέον».

 

«Για όλους τους ανθρώπους της Kawasaki, αλλά και για την Provec, αυτά είναι πάρα πολύ καλά νέα. Μας δίνονται καινούργιες δυνατότητες ώστε να παλέψουμε ακόμα πιο δυνατά για τον Τίτλο στους αναβάτες και στους κατασκευαστές».

 

Τέλος, πρόσθεσε: «Δεν θεωρώ ότι έχω παραπάνω πίεση τώρα. Θα βγω και θα κάνω τα δικά μου. Είμαι τυχερός που η σχέση μου με την Kawasaki είναι καλή, έχουμε αμοιβαίο σεβασμό και δουλεύοντας σκληρά φέραμε τη μοτοσυκλέτα εδώ που είναι σήμερα. Θα είναι ανταγωνιστικό το γκαράζ, αλλά υπό την καλή έννοια».

Επόμενο άρθρο »

Ανυπομονεί ο Aleix Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο De Puniet πάλι στην MotoGP Suzuki!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα