• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Yamaha: Φέτος θα έχουμε Πρωταθλητή!
Αισιόδοξος ο Kouichi Tsuji !
Νέα 30/01/2015 - 16:12

Ο Kouichi Tsuji της Yamaha εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος και αποφάνθηκε ότι στη βαθμολογία του φετινού Πρωταθλήματος, την πρώτη θέση θα πάρει είτε ο Valentino Rossi, είτε ο Jorge Lorenzo!

 

Ο Tsuji επιβλέπει το πρόγραμμα εξέλιξης των μπλε κατά τη διάρκεια του χειμώνα και αποκάλυψε ότι οι τεχνικοί του εργοστασίου δούλεψαν πυρετωδώς σε μικρές λεπτομέρειες, για να κλείσει η ψαλίδα της διαφοράς με την RC213V της Honda.

 

«Πέρυσι, οχτώ φορές που τερματίσαμε δεύτεροι, η διαφορά από τον νικητή ήταν δυο δευτερόλεπτα. Ο αγώνας είναι περίπου 120 χλμ και προσπαθούμε να βρούμε αυτά τα 2δ. Με τη νέα πρωτότυπη κάναμε πολλά πράγματα. Προσπαθούμε να βρούμε μερικά μικρά πράγματα, για να πάρουμε αυτά τα 2-3 δευτ. Σίγουρα θα έχουμε τον Πρωταθλητή φέτος».

 

Το εργοστάσιο υπογράμμισε ως τις δυο κυριότερες αδυναμίες του 2014, τόσο τα φρένα όσο και το γεγονός ότι το κιβώτιο της Μ1 είναι seamless μόνο στα ανεβάσματα και όχι στα κατεβάσματα, όπως το αντίστοιχο της Honda.

 

«Έχουμε θέμα στο πως να σταματάμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Δουλεύουμε σκληρά σ’ αυτό, ενώ ρίχνουμε βάρος και στα κατεβάσματα. Ελπίζω στην αρχή της σεζόν να έχουμε μια καλύτερη αίσθηση. Πέρυσι, μια αδυναμία μας ήταν στα φρένα και πρέπει να το αλλάξουμε αυτό, αν θέλουμε να κερδίσουμε τους αντίπαλούς μας».

 

«Αν φρενάραμε καλά κάπου, τότε χάναμε σε ταχύτητα μέσα στη στροφή. Θέλουμε να φρενάρουμε ιδανικά, χωρίς να χάνουμε σε ταχύτητα. Το έχουμε προγραμματίσει και θα φανεί μια διαφορετική συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Ποτέ δεν θα εγκατέλειπα την Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Η Honda δυσκολεύεται!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα