• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Guidotti: O Miller έχει ωριμάσει τώρα
Θα είναι πολύ χρήσιμος στην ΚΤΜ
Νέα 02/03/2023 - 17:03

Ο Jack Miller έχει ωριμάσει και, αν μπορέσει να σταματήσει να είναι «παρορμητικός» στην αρχή των αγώνων, θα προσθέσει κρίσιμη εμπειρία στην KTM, λέει ο Francesco Guidotti.

Ο Αυστραλός τελείωσε μια πενταετή θητεία στη Ducati και μεταπήδησε στην KTM, όπου υπάρχει η πεποίθηση ότι η νέα του ωριμότητα μπορεί να μετατρέψει την ομάδα σε μια υπολογίσιμη δύναμη.

Γνωρίζεται ήδη με τον μάνατζερ της ομάδας, Guidotti, έχοντας περάσει τρία χρόνια  με αυτόν στην Pramac Racing, αλλά αυτή ήταν μια πολύ διαφορετική εκδοχή του Miller.


"Ο Jack είναι πολύ ώριμος τώρα. Παντρεύτηκε επίσης", είπε ο Guidotti στο Speedweek. "Πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να φύγει από ένα μέρος που είχε επαναπαυτεί και ένιωθε άνες όπως στη Ducati. Είναι μια νέα πρόκληση, μια μεγάλη πρόκληση".

"Αλλά έχει δυνατό κίνητρο. Η μετακίνηση από μια εργοστασιακή ομάδα σε μια άλλη σου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Φυσικά είναι άλλος άνθρωπος, έχει μεγαλώσει πολύ τα τελευταία δύο χρόνια. Και εγώ είμαι και τρία χρόνια μεγαλύτερος, όλοι έχουν αλλάξει!".

Ο Miller έχει κερδίσει τέσσερις αγώνες στη μεγάλη κατηγορία, με τον πιο πρόσφατο να είναι το Ιαπωνικό MotoGP την περασμένη σεζόν. Αλλά αφήνει πίσω του την Desmosedici, την καλύτερη μοτοσυκλέτα της περασμένης χρονιάς, και μεταφέρει την εμπειρία του στην ανάπτυξη της RC16.


"Οι ιδιότητες του Jack είναι γνωστές: είναι πολύ γρήγορος, αλλά μερικές φορές είναι λίγο παρορμητικός στην αρχή του αγώνα, γι' αυτό δεν διαχειρίζεται τόσο καλά το πακέτο που έχει", είπε ο Guidotti. "Αλλά η προσέγγισή του στους αγώνες, η εμπειρία του και η ταχύτητά του είναι αυτά που μας ενδιαφέρουν".

"Ξέρουμε τι μπορεί να μας φέρει, σίγουρα θα είναι μια πολύ χρήσιμη συνεισφορά. Αν μπορέσει να βρει τη συνέπεια που του έλειπε στο παρελθόν κατά τη διάρκεια της σεζόν, ακόμα καλύτερα".

Σε αντάλλαγμα, ο Miller θα είναι απαιτητικός απέναντι στην KTM. Αυτός και ο ομόσταυλός του, Brad Binder,  είχαν ένα τριήμερο κατώτερο των προσδοκιών στο τεστ της Sepang, κάτι που έκανε τον Guidotti να παραδεχτεί ότι "οι προσδοκίες ήταν λίγο υπερβολικές".

Επόμενο άρθρο »

Τί γινεται με τις νέες ECU της Magneti Marelli;

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Η διαφορά του Marquez είναι ότι δεν φοβάται να πέσει

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα