• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao Test Moto2, Moto3: 1η Μέρα
Canet και Masia στην κορυφή
Νέα 17/03/2023 - 20:34

Ενόψει του εναρκτήριου γύρου της σεζόν του 2023 στο Portimao την επόμενη εβδομάδα, οι κατηγορίες Moto2 και Moto3 βρίσκονται στο Algarve International Circuit για τρεις ημέρες δοκιμών. Πρόκειται να είναι ένα κρίσιμο τριήμερο και για τις δύο κατηγορίες, καθώς θέλουν να ανεβάσουν ταχύτητα πριν τα πρώτα φώτα της χρονιάς σβήσουν.


Μετά την πρώτη μέρα, ο Aron Canet σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο την Παρασκευή, με το 1:42.681 του Ισπανού να τον βλέπει στην κορυφή των φύλλων χρόνου σε σχετικά ψυχρές συνθήκες. Είναι ένα δυνατό ξεκίνημα της χρονιάς για τον Canet, ο οποίος φιλοδοξεί να παλέψει για το Πρωτάθλημα φέτος μετά την περσινή καλή του πορεία.


Ο Pedro Acosta ήταν μόλις δύο εκατοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον Canet, ενώ ο νέος του ομόσταυλος, Albert Arenas, ήταν 0,289 δευτερόλεπτα πίσω του στα συνδυασμένα φύλλα χρόνου. Υπήρχαν επίσης δυνατές επιδόσεις από τον Sam Lowes και τον Bo Bendsneyeder, οι οποίοι ολοκληρώνουν την πρώτη πεντάδα της πρώτης μέρας στην ενδιάμεση κατηγορία. Η δράση της Παρασκευής είδε επίσης το ντεμπούτο του Darryn Binder με μοτοσυκλέτα Moto2 με την Liqui Moly Husqvarna Intact GP και, ενώ βρέθηκε σποραδικά μέσα στη δεκάδα, τελικά ο Νοτιοαφρικανός τερμάτισε την μέρα στην 19η θέση.

 


Στη Moto3, η επιστροφή του Jaume Masia στη Leopard Racing ξεκίνησε με εξαιρετικό τρόπο, καθώς ο Ισπανός κατέκτησε την πρώτη θέση την Παρασκευή με 1:48.416. Ο Masia είχε 0,038 δευτερόλεπτα προβάδισμα έναντι του νέου αναβάτη της Rivacold Snipers, Romano Fenati, ενώ ο Tatsuki Suzuki έβαλε και τις 2 Leopard Honda στην πρώτη τριάδα, κατακτώντας την τρίτη θέση. Οι Riccardo Rossi και Daniel Holgado συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα.

Η δράση θα συνεχιστεί τις επόμενες 2 μέρες, καθώς έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία για την έναρξη της σεζόν το επόμενο Σαββατοκύριακο στην πίστα του Portimao. 

Επόμενο άρθρο »

Περισσότερο MotoGP από ποτέ

« Προηγούμενο άρθρο

Augusto Fernandez: Mπόρεσα να καταλάβω περισσότερα για τη μοτοσυκλέτα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα