• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Με αμφισβητούν όσο κανέναν άλλον
Νέα 31/03/2023 - 11:08

Ο Jack Miller έκανε ένα δυνατό ξεκίνημα με την KTM το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Πορτογαλία, όντας 4ος στο Sprint και 7ος στον αγώνα της Κυριακής, μετά από ένα δύσκολο χειμώνα δοκιμών με τον Αυστριακό κατασκευαστή. 

Ο Miller θέλει να γίνει ο πρώτος αναβάτης μετά τον Loris Capirossi που κερδίζει αγώνες για τρεις διαφορετικούς κατασκευαστές, έχοντας ήδη κερδίσει με τη Honda το 2016 και με τη Ducati το 2021 και το 2022.

Ο Αυστραλός (αν τα καταφέρει) θα γίνει μόλις ο πέμπτος αναβάτης στην ιστορία που πετυχαίνει αυτό το κατόρθωμα, αλλά μιλώντας ενόψει του Grand Prix της Αργεντινής, νιώθει ότι η έκπληξη για το δυνατό ντεμπούτο του στην Πορτογαλία, δείχνει ότι οι άνθρωποι «ακόμα πιστεύουν ότι μπήκα κατά τύχη σε αυτή τη δουλειά». 

"Δεν ξέρω τι είναι, νομίζω ότι οι άνθρωποι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι στάθηκα τυχερός σε αυτήν τη δουλειά με κάποιο τρόπο, σε ορισμένα σημεία, επειδή με αμφισβητούν περισσότερο από οποιονδήποτε σε αυτό το grid", είπε ο Miller, ο οποίος έχει δεχθεί πολλές φορές κριτική ανά τα χρόνια από τότε που ανέβηκε στα MotoGP απευθείας από τη Moto3 το 2015.

"Και το να αποδείξω ξανά (ότι δεν είμαι εδώ από τύχη) σε αμέτρητους ανθρώπους ήταν καταπληκτικό. Μου δίνει κατά κάποιο τρόπο μια επιπλέον δύναμη και νομίζω ότι οι κορυφαίοι αναβάτες όπως και όλοι οι άλλοι εξεπλάγησαν που με είδαν εκεί".

"Μου δίνει μια απίστευτη αίσθηση ολοκλήρωσης το να βρίσκομαι ήδη εκεί [με την KTM] και να παλεύω με αυτούς τους τύπους και να αποδεικνύω ήδη ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι κάνουν λάθος, είναι απλά φοβερό".

Ερωτηθείς γιατί πιστεύει ότι αμφισβητείται περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, ο Miller πρόσθεσε: "Αν ήξερα τι ήταν, θα το διόρθωνα".

"Δεν νομίζω ότι φταίει το γεγονός ότι είμαι Αυστραλός γιατί είχαμε αναβάτες όπως ο Casey [Stoner] να έρχονται από την Αυστραλία και μια σειρά σπουδαίων πρωταθλητών από την Αυστραλία".

"Αλλά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με αμφισβητούν συνεχώς και ήμασταν σε θέση να αποδεικνύουμε στους ανθρώπους ότι κάνουν λάθος σε όλη μου την καριέρα, από όταν ήρθα κατευθείαν από τη Moto3 και υπήρχαν άνθρωποι που έλεγαν ότι θα έφευγα μέσα σε ένα χρόνο, και είμαι ακόμα εδώ οκτώ ή εννέα χρόνια αργότερα και ακόμα συνεχίζω".

"Ήμουν εργοστασιακός αναβάτης της Ducati, μου είπαν ότι δεν θα κερδίσω ποτέ σε αυτά τα χρώματα και τα κατάφερα. Και κέρδισα με μια Honda χαμηλής ισχύος την πρώτη φορά που συνέβη αυτό".

"Αλλά ακόμα με αμφισβητούν. Είναι πάντα ωραίο και μόνο αυτό, η αίσθηση του να μπορείς να αποδείξεις στους ανθρώπους ότι κάνουν λάθος και να το κάνεις για τον εαυτό σου είναι φοβερή".

Επόμενο άρθρο »

Στο εφετείο η ποινή του Marc Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Bagnaia: Viñales και Bezzecchi οι βασικοί μου αντίπαλοι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα