• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: Viñales και Bezzecchi οι βασικοί μου αντίπαλοι
Σε αυτή τη φάση του Πρωταθλήματος
Νέα 31/03/2023 - 10:19

Ο Francesco Bagnaia πιστεύει ότι ο Marc Marquez και ο Enea Bastianini δεν είναι οι κύριοι ανταγωνιστές του στα MotoGP αυτή τη στιγμή, μετα την ποινή και τον τραυματισμό του πρώτου και τον τραυματισμό του δεύτερου στο Portimao.

Αντίθετα, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2022 κοιτάζει τους δύο αναβάτες ακριβώς πίσω του στη βαθμολογία, δηλαδή τους Maverick Viñales και Marco Bezzecchi.


"Πρώτα από όλα, θέλω να τους ευχηθώ ταχεία ανάρρωση", ξεκίνησε ο Bagnaia για τους μέχρι πρότινος βασικούς αντιπάλους του. "Ελπίζω να τους δω και τους δύο σύντομα".

Ωστόσο, όταν συζητούσε για τους βασικούς του αντιπάλους, ο Ιταλός πρόσθεσε: "Σε αυτή τη στιγμή του πρωταθλήματος δεν χρειάζεται να λάβουμε υπόψη τους αναβάτες που βρίσκονται στο σπίτι, αλλά να σκεφτούμε τους αναβάτες εδώ. Ο Maverick και ο Marco είναι κοντά μου".

"Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος σε αυτούς. Δεν πρέπει να κάνω ανόητα πράγματα γιατί το Πρωτάθλημα είναι μακρύ και είναι εύκολο να χάσεις βαθμούς. Είναι σημαντικό να είσαι συνεπής".

"Σίγουρα, ο Marc και ο Enea δεν είναι στη μάχη τώρα μετά από αυτό που συνέβη. Αλλά αυτή τη στιγμή είναι πολύ νωρίς για να σκεφτούμε το πρωτάθλημα".

"Πρέπει να εξετάσουμε τη βαθμολογία και ο Maverick και ο Bezz είναι οι πιο κοντινοί. Τον Αύγουστο θα είναι πιο ξεκάθαρο ποιο είναι το φαβορί. Ο ρυθμός του Fabio στο Portimao ήταν ανταγωνιστικός - ξέρουμε ότι ξεκίνησε άσχημα και ήταν πίσω στη μάχη, στην αρχή , με τις άλλες μοτοσυκλέτες".


Ενώ το Portimao έδωσε στους αναβάτες περισσότερα δεδομένα για τον αγώνα Sprint λόγω του τεστ που έλαβε χώρα δύο Σαββατοκύριακα πριν από τον εναρκτήριο γύρο, η Αργεντινή δεν παρέχει στους αναβάτες κάποια τέτοια πολυτέλεια.

Η νέα δομή του Σαββατοκύριακου θα είναι μια ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση σε μια πίστα που είναι γνωστό ότι είναι πολύ βρώμικη, ειδικά νωρίς το Σαββατοκύριακο, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα κατά τις δοκιμές της Παρασκευής.

Η Ducati επίσης δεν έχει κερδίσει ποτέ στην πίστα Termas de Rio Hondo, κάνοντας τον Bagnaia να περιεργάζεται το τι μπορεί να πετύχει.

"Είμαι περίεργος για το ξεκίνημα του Σαββατοκύριακου γιατί πέρυσι ήμασταν ανταγωνιστικοί", πρόσθεσε ο Bagnaia. "Η Ducati δεν έχει κερδίσει ποτέ εδώ. Ο Jack ήταν πάντα ανταγωνιστικός, αλλά κάθε χρόνο μας έλειπε κάτι".

"Φέτος μπορούμε να δείξουμε εάν οι δυνατότητές μας είναι αρκετές για να είμαστε μπροστά. Η πρώτη μέρα μπορεί να φέρει βροχή. Χθες, η πίστα ήταν πολύ βρώμικη. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα".

Επόμενο άρθρο »

Miller: Με αμφισβητούν όσο κανέναν άλλον

« Προηγούμενο άρθρο

WorldSBK Catalunya Test: 1η Μέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα