• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Termas de Rio Hondo: Moto3 ΕΔ2
Παραμένει στην κορυφή ο Sasaki
Νέα 31/03/2023 - 21:14

O Ayumu Sasaki παρέμεινε ταχύτερος και στις ΕΔ2 της Moto3 στην Αργεντινή και κινείται προς το Σάββατο με τον καλύτερο τρόπο. Μαζί με τον Ιάπωνα αναβάτη στην πρώτη τριάδα βρίσκονται οι Diogo Moreira και Jaume Masia.


Μετά από βροχόπτωση το πρωί, οι ΕΔ2 έδωσαν στους αναβάτες της Moto3 την ευκαιρία να περάσουν μια πλήρη περίοδο δοκιμών στο στεγνό και, με τον καιρό να είναι ευμετάβλητος στην Αργεντινή, κάθε περίοδος δοκιμών μετράει για την κατάκτηση των θέσεων στην κρίσιμη πρώτη 14άδα.
 

Έχοντας πέσει νωρίς το πρωί και χάνοντας το μεγαλύτερο μέρος των ΕΔ1, ο Moreira μπήκε στις ΕΔ2 αποφασισμένος να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο και να δείξει ότι θα είναι ένας σταθερός διεκδικητής των πρώτων θέσεων. Ο νεαρός Βραζιλιάνος όδευε ολοταχώς προς ένα νέο απόλυτο ρεκόρ γύρου στα τελευταία στάδια, αλλά η κίνηση που βρήκε στον τελικό τομέα σταμάτησε την πρόοδο του Moreira, που περιορίστηκε στη 2η θέση.

Με δέκα λεπτά να απομένουν, οι αναβάτες άρχισαν να κάνουν τις επιθέσεις τους, απειλώντας την πρώτη θέση του Sasaki. Ο Ιάπωνας όμως δεν πτοήθηκε και απάντησε στον καταιγισμό των γρήγορων γύρων με ένα εξαιρετικό 1:48.597.


Πίσω από την πρώτη τριάδα ήταν οι Tatsuki Suzuki και Stefano Nepa. Η έκτη θέση πήγε στον Matteo Bertelle που δείχνει πολύ καλό ρυθμό μέχρι στιγμής. Ο Ιταλός ήταν μπροστά από τον Kaito Toba, ενώ την δεκάδα συμπλήρωσαν οι David Alonso, Scott Ogden και Daniel Holgado.

Επόμενο άρθρο »

Termas de Rio Hondo: Moto2 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Jonas Folger στη θέση του Pol Espargaro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα