• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Termas de Rio Hondo: Moto2 ΕΔ2
Ταχύτερος ο Tony Arbolino
Νέα 31/03/2023 - 21:26

Ο Tony Arbolino ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο του με ιδανικό τρόπο την 1η μέρα του Gran Premio Michelin de la República Argentina κάνοντας τον ταχύτερο γύρο με 1:43.172. Ο Filip Salac ακολούθησε από κοντά τερματίζοντας τη μέρα στη 2η θέση, με τον Pedro Acosta να θέλει να υπερασπιστεί το προβάδισμά του στο πρωτάθλημα και να τερματίζει την Παρασκευή τρίτος.


Ο Ιταλός ήταν πολύ δυνατός στα τελευταία στάδια, και παρά τις επιθέσεις των Acosta και Somkiat Chantra, ο χρόνος γύρου του Arbolino παρέμεινε στην κορυφή. Φαινόταν ότι ο Acosta επρόκειτο να τον ξεπεράσει στις τελευταίες στιγμές των ΕΔ2, αλλά ο χρόνος του ακυρώθηκε λόγω παράβασης των ορίων της πίστας και έτσι ο Ισπανός αναγκάστηκε να συμβιβαστεί με την 3η θέση.

Παρά μια μεγάλη στιγμή στα πρώτα στάδια των ΕΔ2, ο Jake Dixon ξεκίνησε δυναμικά το Σαββατοκύριακο του. Ο Βρετανός έβαλε τον εαυτό του στην 4η θέση, ενώ βρισκόταν στην πρώτη τριάδα καθ' όλη τη διάρκεια της περιόδου δοκιμών. Την πρώτη 5άδα ολοκλήρωσε ο Somkiat Chantra, ο οποίος ήταν πρώτος στο μεγαλύτερο μέρος των ΕΔ2.


Έκτος ήταν ο Aron Canet, μπροστά από τον Sam Lowes. O περσινός κάτοχος της pole position, Fermin Aldeguer, τερμάτισε όγδοος, ενώ την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Bo Bendsneyder και Alonso Lopez. 

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK Catalunya Test: 2η Μέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Termas de Rio Hondo: Moto3 ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα