• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Termas de Rio Hondo: Moto3 KAT
2 στα 2 για τον Sasaki
Νέα 01/04/2023 - 20:53

Ο Ayumu Sasaki έκανε το 2 στα 2 στις pole position μέχρι στιγμής στο Gran Premio Michelin de la República Argentina με ένα εκπληκτικό 1:48.539. Ο Deniz Öncü απείλησε από την αρχή μέχρι το τέλος, αλλά τελικά βρέθηκε 0,608 δευτερόλεπτα πίσω από τον Ιάπωνα. Η τελευταία θέση στην πρώτη σειρά πήγε στον Diogo Moriera.

Ήταν όλα ή τίποτα στις ΚΑΤ1 καθώς οι αναβάτες πάλεψαν μέχρι το τέλος για μια θέση στις ΚΑΤ2. Ο Ivan Ortola άρπαξε την πρώτη θέση, με τον Deniz Öncü να είναι πίσω του. Ο rookie, Jose Antonio Rueda και ο Ryusei Yamanaka προκρίθηκαν μαζί τους στη μάχη της pole position.

Φρέσκος από τις ΚΑΤ1, ο Deniz Öncü ξεκίνησε δυναμικά, ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση στις αρχές τον ΚΑΤ2, με τους Moreira και Ortola ακριβώς στην ουρά του.

Με έξι λεπτά να απομένουν, ο Rueda έπεσε και φαινόταν ότι δεν θα κατάφερνε να πάρει κάτι καλύτερο από την 18η θέση, όμως ο Ισπανός, χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες της ομάδας του, μπόρεσε να βγει στην πίστα με αρκετό χρόνο να απομένει για να γράψει έναν χρονομετρημένο γύρο και να πάρει τη 13η θέση.

Ο Sasaki ήταν ο πρώτος που βγήκε από την γραμμή των pits για τη 2η έξοδό του, με ένα σμήνος από μοτοσυκλέτες να τον ακολουθούν στην πίστα. Κόκκινοι δείκτες άρχισαν να καλύπτουν τις οθόνες χρονισμού κατά τον τυπικό τρόπο της Moto3, αλλά σε εκείνο το σημείο ο Sasaki συνέτριψε τα όνειρα των υπολοίπων, γράφοντας το 1:48.539 και βάζοντας τον εαυτό του στην pole position, μπροστά από τους Öncü και Moreira.


Πίσω τους θα βρεθούν οι Ivan Ortola, Jaume Masia και Tatsuki Suzuki, ενώ από την τρίτη σειρά της εκκίνησης θα εκκινήσουν οι David Alonso, Scott Ogden και Andrea Migno.

Επόμενο άρθρο »

Termas de Rio Hondo: Moto2 KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Τermas de Rio Hondo: MotoGP ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα