• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Moto3 ΕΔ1
Σε φόρμα ο Öncü το πρωί της Παρασκευής
Νέα 09/06/2023 - 11:49

Ο Deniz Öncü σφράγισε την  πρώτη θέση στις ΕΔ1 της Moto3 το πρωί της Παρασκευής στο Gran Premio d'Italia Oakley με ένα εκπληκτικό 1:56.947. Ενώ ο Öncü καθόταν αναπαυτικά στην κορυφή των φύλλων χρόνου σε μεγάλα κομμάτια της περιόδου δοκιμών, ένας καταιγισμός γύρων άλλαζε την κατάταξη πίσω του με το πέσιμο της καρό σημαίας. 


Ήταν ο Ayumu Sasaki που έφτασε πιο κοντά στον Τούρκο αναβάτη, 0,534 δευτερόλεπτα πιο πίσω στη δεύτερη θέση, με τον Tastuki Suzuki να ξεκινά το Σαββατοκύριακο του στο Mugello παίρνοντας την τρίτη θέση στον τελευταίο του γύρο.


Ο Riccardo Rossi ήταν ο κορυφαίος Ιταλός στις ΕΔ1 του Ιταλικού Grand Prix καθώς ο αναβάτης της SIC58 Squadra Corse ανέβηκε στην 4η θέση. Ο επικεφαλής της βαθμολογίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, Daniel Holgago, βρισκόταν στην πρώτη 3άδα για μεγάλο μέρος των ΕΔ1, αλλά έπεσε στην 5η θέση στα τελευταία στάδια, ακριβώς μπροστά από τον rookie David Alonso.


Ο Βρετανός Scott Ogden ανέβασε το ρυθμό του στο στεγνό και πήρε την έβδομη θέση, ενώ πίσω του ήταν ο Romano Fenati. Την δεκάδα έκλεισαν οι David Salvador και Diogo Moreira.

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Moto2 ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: Συνέντευξη Τύπου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα