• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
8ος Αγώνας - Ολλανδία (Assen)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mandalika: Moto2 Αγώνας
Άνετη επικράτηση του Pedro Acosta
Νέα 15/10/2023 - 09:58

O Pedro Acosta έκανε πραγματικά έναν αλάνθαστο αγώνα στη Mandalika για να πάρει τη νίκη και να φτάσει ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του δεύτερου Παγκοσμίου Πρωταθλήματός του. Ο Aron Canet έβαλε τα δυνατά του αλλά δεν κατάφερε να πλησιάσει τον αναβάτη του Aki Ajo, ενώ ο Fermin Aldeguer κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση, συμπληρώνοντας ένα πλήρως Ισπανικό βάθρο. 


Ο Canet είχε πάρει την pole position και ξεκίνησε δυναμικά, όμως ήταν ο Pedro Acosta που κατάφερε να στρίψει πρώτος. Στην πρώτη στροφή μια σύγκρουση μεταξύ Alonso Lopez και Alberto Surra είδε και τους δύο αναβάτες να βρίσκονται στο έδαφος, ενώ ο Canet επιτέθηκε στον Αcosta και τον πέρασε στην τρίτη στροφή. 


Ο Tony Arbolino είχε μια πολύ καλή εκκίνηση και ήδη πάλευε για την τρίτη θέση με τον Manuel Gonzalez και τελικά έκανε την κίνησή του με 19 γύρους να απομένουν, καθώς μπροστά ο Acosta και ο Canet είχαν αρχίσει να ξεφεύγουν, αλλά πολύ συντομα ο Aldeguer ανέβασε το ρυθμό του, τους πέρασε και τους 2 και προσπάθησε να κυνηγήσει τον Canet. 


Ο Acosta είχε ανοίξει τη διαφορά και με 10 γύρους να απομένουν βρισκόταν 1,5 δευτερόλεπτο μπροστά και έτσι συνέχισε, φτάνοντας σε μια άνετη νίκη με διαφορά 2,044 δευτερολέπτων. 
Ο Canet περιορίστηκε στη δεύτερη θέση, με τον Aldeguer να μην μπορεί να τον φτάσει και να κρατάει την τρίτη θέση. 


Εν τω μεταξύ ο Jake Dixon, μετά από μια μάχη πολλών γύρων με τον Arbolino κατάφερε να περάσει τον Ιταλό και να πλησιάσει τον Gonzalez, τον οποίο πέρασε με μια τολμηρή κίνηση στη 16η στροφή του τελευταίου γύρου για να πάρει την τέταρτη θέση. 


Ο Gonzalez πήρε τελικά την πέμπτη θέση, μπροστά από τον Arbolino. O περσινός νικητής, Somkiat Chantra, κατέκτησε μια άνετη έβδομη θέση, με τους Sergio Garcia, Joe Roberts και Sam Lowes να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα. 

Επόμενο άρθρο »

Mandalika: MotoGP Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Mandalika: Moto3 Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα