• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
To όνειρο του Theo θα γίνει πραγματικότητα
Νέα 31/10/2023 - 12:00

 

Έδωσε μάχη με τον καρκίνο, έχασε το ένα του πόδι και τώρα βλέπει το όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα. Ο Theo θα ταξιδέψει με side-car στο Βόρειο Ακρωτήριο.

Η σελίδα Motorcycle Diaries είναι μια σελίδα που ειδικεύεται στα ταξίδια με μοτοσυκλέτα, όπου ο καθένας μπορεί να προβάλει το ταξίδι του και τις εμπειρίες του. Η σελίδα είχε την ιδέα και οργάνωσε το 2019 το “MD Dream Ride”, δίνοντας την ευκαιρία σε έναν νικητή ή νικήτρια του σχετικού διαγωνισμού να κάνει πραγματικότητα το ονειρικό του ταξίδι.

Το 2020 συνεχίστηκε το MD Dream Ride, αλλά πήρε μια απροσδόκητη παύση λόγω των προκλήσεων των τελευταίων ετών (βλέπε Πανδημία και παγκόσμια αναταραχή). “Μετά από μια επίπονη αναμονή, ήρθε επιτέλους η στιγμή για να εκπληρώσουμε το όνειρο του Theo, του νικητή του Dream Ride για το 2020”, γράφουν οι άνθρωποι του MD.

To Nordkapp, το Βόρειο Ακρωτήρι ξεκινάει με το πνεύμα του Theo, που διαμορφώθηκε από την πρώιμη μάχη του με τον καρκίνο και τον επακόλουθο ακρωτηριασμό του ποδιού, να τροφοδοτεί το πάθος του για τη μοτοσικλέτα. Καβαλώντας ένα sidecar, ο Theo ξεκινά αυτήν την αξέχαστη περιπέτεια που υπόσχεται συναρπαστικά τοπία και τον μαγευτικό χορό του Βόρειου Σέλας στον νυχτερινό ουρανό.

Θα παρακολουθούμε την εξέλιξη του ταξιδιού και θα σας ενημερώσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες και φωτογραφίες, καθώς η περιπέτεια θα εκτυλίσσεται.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Νέο ρεκόρ στην Buriram για τον J. Martin με τα MICHELIN Power Slick MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

Το GP της Ταϊλάνδης σε αριθμούς!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα