• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
8ος Αγώνας - Ολλανδία (Assen)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Marco Bezzecchi με την Aprilia Racing από το 2025
“Simply the Bez” για την Ιταλική ομάδα
Νέα 24/06/2024 - 17:46

Ο Marco Bezzecchi θα οδηγήσει την Ιταλική RS-GP, καθώς έχει υπογράψει πολυετές συμβόλαιο για να αγωνιστεί με την Aprilia Racing ξεκινώντας από το 2025. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα για τον κατασκευαστή από το Noale, με έναν Ιταλό αναβάτη πλήρους απασχόλησης και πάλι στην κορυφαία κατηγορία, μετά το ντεμπούτο του Lorenzo Savadori στο MotoGP το 2020.

Η επιστροφή ενός Ιταλού αναβάτη είναι ένα σημαντικό βήμα για την Ιταλική ομάδα Aprilia Racing. Η σύνθεση του 2025 θα έχει συναθλητές τους Marco Bezzecchi και Jorge Martín Almoguera, ένα δίδυμο έτοιμο να καθιερώσει την Aprilia στην κορυφή της βαθμολογίας του MotoGP.

Από το ντεμπούτο του στο MotoGP το 2022, ο Marco έδειξε μεγάλο ταλέντο και σκληρή αποφασιστικότητα, ιδιότητες που του επέτρεψαν να πετύχει 3 νίκες, 9 τερματισμούς στο βάθρο και 4 pole position, για να μην αναφέρουμε ότι κερδίζει και τις καρδιές των Ιταλών φιλάθλων.

MASSIMO RIVOLA

«Καλωσορίζουμε ένα από τα καλύτερα Ιταλικά ταλέντα, που έχει αποδείξει την αξία του από το ντεμπούτο του στις χαμηλότερες κατηγορίες και ειδικά πέρυσι στο MotoGP, με εξαιρετικές επιδόσεις και με νίκες. Ανυπομονούμε να αγκαλιάσουμε τον Bez στο Noale. Το Ιταλικό δίδυμο μοτοσυκλετών και Ιταλών αναβατών είναι εξαιρετικά συναρπαστικό, αλλά ακόμα περισσότερο είναι το ζευγάρι αναβατών που θα σχηματιστεί με τον Jorge. Είμαστε πραγματικά ευχαριστημένοι με τη σύνθεση μας για το 2025, ο Martín και ο Bezzecchi ήταν οι πρώτες μας επιλογές για την ηλικία, το ταλέντο, το γούστο και την αποφασιστικότητά τους. Μαζί τους μπορούμε να γράψουμε ένα νέο και σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία της Aprilia Racing».

Επόμενο άρθρο »

Το πλαίσιο 2 σε 1 δίνει λύσεις με απλό τρόπο

« Προηγούμενο άρθρο

Valentino Rossi, Michael Dunlop, John McGuinness

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα