• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η GASGAS αποκτά νέα εμφάνιση για την 75η γιορτή του MotoGP™
Αγώνες 01/08/2024 - 22:10

Η Red Bull GASGAS Tech3 θα μπει στο πνεύμα των 75ων εορτασμών του MotoGP στο Silverstone για το Βρετανικό Grand Prix αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλάζοντας το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα για μια ριζοσπαστική και εντυπωσιακή, ξεκάθαρη εμφάνιση.

Ένας έξυπνος χαμαιλέοντας που προσαρμόζεται στο περιβάλλον του με την GASGAS να είναι πρόθυμη να κυνηγήσει το επόμενο θήραμά της για τον δέκατο Γύρο της εκστρατείας του 2024, μπαίνοντας στο υπόλοιπο grid και αλλάζοντας χρώματα για την ειδική περίσταση. Το MotoGP είναι 75 ετών. Οι μοτοσυκλέτες των Grand Prix γύρισαν μέσα στην πίστα για πρώτη φορά στη Μεγάλη Βρετανία, την Ελβετία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Βόρεια Ιρλανδία και την Ιταλία το 1949 για να εγκαινιάσουν επίσημα τον διαγωνισμό του παγκόσμιου πρωταθλήματος της FIM.

Το MotoGP θα απολαύσει μια γιορτή της κληρονομιάς και της ιστορίας στο διάσημο μάθημα του Silverstone στα midlands της Αγγλίας για τον δέκατο Γύρο της καμπάνιας του MotoGP για το 2024.

Το δίδυμο της Red Bull GASGAS Tech3 Pedro Acosta και Augusto Fernandez παρέλαβαν τις φρέσκιες GASGAS RC16 για την παρουσίαση των χρωμάτων την Πέμπτη στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα είναι έτοιμοι στα νέα αλλά και προσωρινά τους χρώματα αγώνων για το κύριο γεγονός της Κυριακής.

Επόμενο άρθρο »

Red Bull KTM σε ρετρό λευκό και μπλε για την 75η επέτειο του MotoGP™

« Προηγούμενο άρθρο

Η Yamaha αποκαλύπτει την ειδική «Ιστορική» σχεδίαση χρωμάτων για την 75η επέτειο του MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα