• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone: Moto2 Πρώτες Δοκιμές
Ρεκόρ για τον Aron Canet
Νέα 02/08/2024 - 17:44

Ήταν ένα απόγευμα γεμάτο ανατροπές για την Moto2 στο Silverstone, με τους αναβάτες της μεσαίας κατηγορίας να ορμάνε στη βρετανική πίστα για τις πρώτες δοκιμές της μεσαίας κατηγορίας. 

Όταν το χρονόμετρο έδειξε μηδέν και έπεσε η καρό σημαία, ο Aron Canet βρισκόταν - όπως και το πρωί - στην πρώτη θέση, αλλά με μια διαφορά. Αυτή τη φορά είχε σπάσει το ρεκόρ γύρου, καθώς είχε σταματήσει το χρονόμετρο στο 2:03.602, για να βρεθεί 294 χιλιοστά μπροστά από τον Celestino Vietti, που φαίνεται να βρίσκεται σε καλό Σαββατοκύριακο. Την τριάδα συμπλήρωσε ο "αναστημένος" Tony Arbolino, που στα τελευταία Grand Prix δείχνει να έχει βρει πως να εκμεταλλεύεται καλύτερα τα νέα ελαστικά της Pirelli. Mάλιστα ο Ιταλός της Marc VDS είδε τον καλύτερο γύρο του να ακυρώνεται λόγω κίτρινων σημαιών, κάτι που έπαθαν πολλοί αναβάτες στα τελευταία στάδια, όπως και τον Joe Roberts

Ο Ai Ogura έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, με τον Diogo Moreira να ακολουθεί. Ο Βραζιλιάνος είχε ξεκινήσει έναν πολύ δυνατό γύρο, όμως έχασε αρκετό χρόνο στο τελευταίο κομμάτι και περιορίστηκε στην 5η θέση. 

Ο Alonso Lopez ανέβασε το ρυθμό του στα τελευταία στάδια και πήρε την έκτη θέση, με τον Jake Dixon - που ήταν ο ταχύτερος στα πρώτα στάδια - να ακολουθεί. 

Τη δεκάδα έκλεισαν οι Sergio Garcia, Marcos Ramirez και Joe Roberts
 

Επόμενο άρθρο »

Silverstone: MotoGP Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone: Moto3 Πρώτες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα