• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
11ος Αγώνας - Αυστρία (Red Bull Ring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Red Bull Ring: MotoGP Δοκιμές
Νέο ρεκόρ γύρου για τον Francesco Bagnaia
Νέα 16/08/2024 - 17:23

O Francesco Bagnaia βρέθηκε στην κορυφή των φύλλων χρόνου μετά τις μονόωρες δοκιμές της μεγάλης κατηγορίας στο Red Bull Ring της Αυστριας. 

Ο Ιταλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής ξεπέρασε τους Marc Marquez και Jorge Martin κατά τις τελικές επιθέσεις και κατάφερε να κάνει νέο ρεκόρ, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:28.508

Πίσω του, για 281 χιλιοστά του δευτερολέπτου, βρέθηκε ο Franco Morbidelli, για τον οποίο ανακοινώθηκε ότι θα βρίσκεται στην ομάδα του Valentino Rossi του χρόνου. 

Ο ταχύτερος του πρωινού της Παρασκευής, Jorge Martin, έκλεισε την πρώτη τριάδα, ενώ ο Marc Marquez έκανε μεγάλα βήματα προς τα εμπρός σε σχέση με το πρωί και τερμάτισε την ημέρα στην τέταρτη θέση. 

Ο Brad Binder ήταν η μόνη KTM στην πρώτη δεκάδα, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση, ενώ οι δυσκολίες συνεχίστηκαν για τον Pedro Acosta, που είχε την τρίτη του πτώση σήμερα, στην 9η στροφή. 

Πίσω από τον Brad Binder βρέθηκε ο Alex Marquez, ενώ ακολούθησαν οι Αprilia των Aleix Espargaro και Maverick Viñales

Τη δεκάδα έκλεισαν οι Marco Bezzecchi και Enea Bastianini και με τους δύο Ιταλούς να έχουν πτώσεις κατά τη διάρκεια των δοκιμών, σε ένα Αυστριακό Grand Prix που έχει ξεκινήσει με πτώσεις σε όλες τις κατηγορίες την Παρασκευή. 

Επόμενο άρθρο »

Red Bull Ring: MotoGP Πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Red Bull Ring: Moto2 Πρώτες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα