• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - GP ΗΠΑ (Circuit Of The Americas)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Circuit of the Americas: Moto3 Πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές
Ταχύτερος ο Angel Piqueras
Νέα 28/03/2025 - 17:58

Η βροχή που έπεφτε συνεχώς στην Circuit of the Americas το πρωί της Παρασκευής δεν επέτρεψε δυνατούς γύρους από τους αναβάτες της Moto3, έδωσε όμως πολύτιμα δεδομένα σε αναβάτες και ομάδες, με το Κυριακάτικο Grand Prix να έχει μεγάλες πιθανότητες να πραγματοποιηθεί σε παρόμοιες συνθήκες. 

Μετά το πέρας των πρώτων ελεύθερων δοκιμών ο ταχύτερος αναβάτης ήταν ο Angel Piqueras, ο οποίος σταμάτησε το χρονόμετρο στο 2:23.298. Ο Iσπανός είχε μια πτώση στην 1η στροφή και ένα γλίστρημα στην 20η, όμως κατάφερε στα τελευταία στάδια να βρει το ρυθμό του και να βρεθεί 809 χιλιοστά του δευτερολέπτου μπροστά από τον επικεφαλής της βαθμολογίας, Jose Antonio Rueda. Ο Matteo Bertelle (που έχει κατακτήσει και τις 2 Pole Position της φετινής σεζόν) συμπλήρωσε την πρώτη τριάδα. 

Ο David Almansa είναι δυνατός σε αυτές τις συνθήκες και τελικά έκανε τον 4ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Guido Pini, που βρέθηκε για πρώτη φορά σε αυτή την πίστα. Έκτος ήταν ο David Muñoz, με τους Scott Ogden και Adrian Fernandez να ακολουθούν. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Joel Kelso και Adrian Cruces.  

Επόμενο άρθρο »

Circuit of the Americas: MotoGP Πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Brembo – Τα φρένα στο Circuit of the Americas

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα