• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone: Moto3 Δεύτερες Δοκιμές
Ταχύτερος ο Daniel Holgado
Νέα 03/08/2024 - 12:25

Με τις θερμοκρασίες να είναι αρκετά χαμηλότερες από χθες, οι αναβάτες της Moto3 βγήκαν στην πίστα του Silverstone για τις Δεύτερες Δοκιμές της κατηγορίας τους, το πρωινό του Σαββάτου. 

Πολλοί αναβάτες δεν κατάφεραν να βελτιώσουν τους χρόνους τους σε σχέση με τις Πρώτες Δοκιμές του απογεύματος της Παρασκευής και στην κορυφή των συνδυασμένων χρόνων παρέμεινε ο Collin Veijer (αν και ο Ivan Ortola πέτυχε νέο ρεκόρ, σε έναν γύρο που είδε να ακυρώνεται λόγω κίτρινων σημαιών). 

Στην διαδικασία των Δεύτερων Δοκιμών ταχύτερος αναδείχθηκε ο Daniel Holgado, με τον Ισπανό της GASGAS να πετυχαίνει 2:09.586. Δεύτερος ήταν ο rookie, Angel Piqueras, με τον Joel Kelso - που ήταν ο πρώτος αναβάτης που βελτίωσε το χρόνο του - να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα. 

Ο Jacob Roulstone συνεχίζει ένα δυνατό Σαββατοκύριακο, καθώς κατέλαβε την 4η θέση, με τον Stefano Nepa να ακολουθεί. O Ivan Ortola έκανε τελικά τον 6ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τους Matteo Bertelle και Jose Antonio Rueda

Τη δεκάδα των Δεύτερων Δοκιμών συμπλήρωσαν οι David Muñoz και Joel Esteban. Oι Bertelle, Muñoz και Esteban όμως δεν κατάφεραν να προκριθούν στις Δεύτερες Κατατακτήριες, καθώς στους συνδυασμένους χρόνους βρέθηκαν μπροστά τους οι Scott Ogden, David Alonso, Tatsuki Suzuki, Ryusei Yamanaka, Ricardo Rossi και Nicola Carraro, με τους χθεσινούς τους χρόνους.

Επόμενο άρθρο »

Silverstone: Moto2 Δεύτερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone: MotoGP Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα