• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
14ος Αγώνας - Emilia Romagna GP (Misano)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Yamaha με τα νέα ηλεκτρικά ποδήλατα, κάνει διασκεδαστική την κίνηση στην πόλη
Νέα Αγοράς 15/09/2024 - 22:25

Η Yamaha με τη νέα σειρά ηλεκτρικών ποδηλάτων της που είναι σχεδιασμένα για την πόλη, αποτελεί μία από τις μεγάλες μάρκες μοτοσυκλετών που έχουν στη γκάμα τους  ηλεκτρικά ποδήλατα σε πολλές και διαφορετικές εκδόσεις. Και καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2024, η Yamaha έχει κυκλοφορήσει τις δύο νέες εκδόσεις από τα δημοφιλή ηλεκτρικά της ποδήλατα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για την πόλη: το Wabash RT και το Crosscore RC.

Τα δύο ποδήλατα αποτελούν μέρος της σειράς ηλεκτρικών ποδηλάτων YPJ της Yamaha και στοχεύουν να συνδυάσουν τη σπορ πλευρά της ποδηλασίας με την πρακτικότητα και τη χρηστικότητα της καθημερινής μετακίνησης.

Το Wabash RT της Yamaha, ένα ηλεκτρικό ποδήλατο που έχει να κάνει με την ευελιξία με έμφαση στη σπορ οδήγηση. είναι σχεδιασμένο για ανθρώπους που θέλουν ένα ποδήλατο που να μπορεί να πηγαίνει εντός και εκτός δρόμου με τη βοήθεια από τα ελαστικά του. Επίσης η πιο πρόσφατη έκδοση του ποδηλάτου το καθιστά έτοιμο για μερικές περιπέτειες, καθώς μπορεί να φιλοξενήσει σχάρες και αξεσουάρ για τη μεταφορά αντικειμένων.

Η Yamaha έχει επίσης ανανεώσει και το Crosscore με δύο εκδόσεις. Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Crosscore είναι ένα ποδήλατο, που συνδυάζει την όρθια θέση οδήγησης και την εργονομία ενός ποδηλάτου βουνού με την απόδοση δρόμου ενός ποδηλάτου δρόμου. Το αποτέλεσμα είναι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο που είναι ιδανικό για να μετακινείται στην πόλη και κάνει μεγαλύτερες βόλτες έξω από την πόλη.

Το πρώτο από τα δύο μοντέλα Crosscore είναι το μοντέλο RC, το οποίο η Yamaha λέει ότι είναι για την ιδανική καθημερινή βόλτα. Το στενό τιμόνι βοηθάει για να χωράει σε στενούς δρόμους μέσα στην αστική ζούγκλα ή σε περιστασιακές βόλτες σε στενά μονοπάτια στην εξοχή. Ένα πιρούνι με ανάρτηση και ελαστικά διπλής χρήσης τα καταφέρνουν άψογα στο ανώμαλο έδαφος και ο ενσωματωμένος πλαγιοστάτης κάνει το παρκάρισμα οπουδήποτε να είναι εύκολο.

Για όσους αναζητούν κάποιες επιπλέον λειτουργίες, το Crosscore Connected προσφέρει μια έξυπνη τεχνολογία με μια εφαρμογή για smartphone που επιτρέπει στον αναβάτη να βλέπει την κατάσταση της μπαταρίας, τα στατιστικά της διαδρομής και τις ειδοποιήσεις σέρβις και συντήρησης.

Στην καρδιά των νέων ηλεκτρικών ποδηλάτων της Yamaha βρίσκεται η μονάδα μετάδοσης κίνησης S2 της σειράς PW, την οποία η Yamaha έκανε ελαφρύτερη και πιο συμπαγή στην τελευταία της έκδοση. Προσφέρει πολλαπλές λειτουργίες ισχύος και αυτόματη υποβοήθηση που υπόσχεται μια πολύ φυσική εμπειρία οδήγησης, διατηρώντας παράλληλα τη χρήση πολύ απλή. Μετά από τη φόρτιση το ποδήλατο είναι έτοιμο για οδήγηση.

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα αυτές τις μέρες διαθέτουν πολλές τεχνολογίες και δυνατότητες, όπως τα εξελιγμένα συστήματα μετάδοσης κίνησης και όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που μπορεί να μας βοηθήσουν να κινηθούμε μέσα στην πόλη και έξω από αυτή. Αν και λίγες πόλεις έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν αυτές τις δυνατότητές τους προς όφελος της κυκλοφοριακής αποσυμφόρησης, αναλόγως την περιοχή, πολλοί είναι αυτοί που θα θελήσουν την ευκολία μετακίνησης που προσφέρουν αυτά τα ποδήλατα και τη δυνατότητα απόδρασης από την πόλη.

Επόμενο άρθρο »

Φθινοπωρινές προσφορές από την UM Motorcycles

« Προηγούμενο άρθρο

Η QJMOTOR στο 3ο ADVENTURE MEETING

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα