• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
15ος Αγώνας - GP Ινδονησίας (Mantalica)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βάθρο στην Σλοβακία για τον Κωνσταντίνο Μαυρόπουλο 
Στον «καλύτερο αγώνα της ζωής του» Ελλάδας
Νέα 22/09/2024 - 15:41

Ο Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος γνωστός στα κοινωνικά δίκτυα ως Dinos31 βρέθηκε για πρώτη φορά στην πίστα Slovakia Ring, με την ομάδα του ARP Racing για να συμμετέχει στον 11ο και 12ο αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος BMU, στην κατηγορία SSP300 με την Yamaha R3. 

Ο Κωνσταντίνος παρότι βρέθηκε για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη πίστα την Παρασκευή 20/9 στις ελεύθερες δοκιμές, δεν άργησε να βρει τις γραμμές του με αποτέλεσμα από τους πρώτους κιόλας γύρους να ανεβαίνει ταχύτατα στις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Να σημειωθεί ότι μαζί με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έέγινε και το Πρωτάθλημα Alpe Adria του οποίου οι αγωνιζόμενοι είναι πιο εξοικειωμένοι με μεγαλύτερες πίστες, όπως η πίστα Brno της Τσεχίας.

Το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η Κατατακτήρια Δοκιμή όπου ο Κωνσταντίνος από τον 2ο κιόλας γύρο έκανε τον ταχύτερο χρόνο, κατακτώντας την πρώτη θέση στη σχάρα εκκίνησης του Αγώνα.

Ο Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος ξεκινώντας από την Pole Position έκανε μια πολύ δυνατή εκκίνηση ωστόσο έστριψε 3ος στην Κ1 όπου και ξεκίνησε η μάχη με 5 μοτοσυκλέτες για τη διεκδίκηση της 1ης θέσης. Η μάχη συνεχίστηκε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα με συνεχείς αλλαγές των θέσεων μεταξύ των 5 οδηγών και μέχρι και λίγα μέτρα πριν τη γραμμή τερματισμού, όπου και τερμάτισε 1ος για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα BMU και 2ος Γενικής. 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΥΡΟΠΟΛΟΥΛΟΣ – Οδηγός ARP Racing

“Ο σημερινός αγώνας ήταν πολύ καλός, για την ακρίβεια ήταν από τους καλύτερους αγώνες της ζωής μου! Ενθουσιάστηκα από την πρώτη στιγμή με την πίστα κι έτσι ξεκίνησα πολύ αισιόδοξος τον αγώνα. Οι μάχες που δώσαμε με τους υπόλοιπους αγωνιζόμενους έκαναν τον αγώνα να είναι τόσο διασκεδαστικός, γεμάτος αγωνία και αδρεναλίνη. Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα καθώς αυξήθηκε ακόμα περισσότερο η βαθμολογική διαφορά για τη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος και ανυπομονώ για τον αυριανό αγώνα τον 12ο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα BMU 2024”

.Τ

Tην προσπάθεια υποστηρίζουν οι:

@arp_academy @dimosthenismavropoulos @motodynamicsgr @yamahamotorgreece @yamaharacinghellas @sambacoffeeroasters @motoholicsgr @motodiktio @motod1rect @yamaha_spiliotis1_official @pirelli @intramoto @motoaccessgr @ms.speedie @prorent.kamzelis @extraproducts.tasoulis @rider.graphics @mouratisgp @chocomaxcroissant

Επόμενο άρθρο »

Η Pirelli με νέο πίσω ελαστικό για τη νέα άσφαλτο στην Aragón

« Προηγούμενο άρθρο

Emilia Romagna: MotoGP Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα