• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: «Η πραγματική δράση θα αρχίσει αύριο»
Αύριο θα είναι το πραγματικό τεστ για εμάς
Νέα 31/01/2012 - 18:06

Ο Ισπανός Dani Pedrosa πέτυχε τον δεύτερο (2.02.003) ταχύτερο χρόνο, πίσω από τον Jorge Lorenzo, ολοκληρώνοντας 48 γύρους πάνω στην 1000cc μοτοσυκλέτα, που ήταν παρόμοια με αυτήν που δοκίμασε τον Νοέμβριο στην Βαλένθια.

 

Με τον ομόσταυλό του και Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Casey Stoner, να απέχει των δοκιμών λόγω ενός τραυματισμού στην πλάτη, ο Pedrosa και ο δοκιμαστής Kosuke Akiyoshi, κέρδισαν πολύτιμη εμπειρία στην πίστα.

 

Ο Pedrosa δήλωσε: «Σίγουρα την πρώτη ημέρα ήμουν λίγο κουμπωμένος, δεν ένιωθα χαλαρός επάνω στην μοτοσυκλέτα, ωστόσο ολοκληρώσαμε μερικούς γύρους και ήταν καλοί».

 

«Σήμερα ήταν κυρίως ένα τεστ για εμένα, να συνηθίσω και πάλι την μοτοσυκλέτα, να ξαναβρώ την αίσθηση, να νιώσω το γκάζι και τα φρένα μετά από πολύ καιρό».

 

«Ολόκληρη την ημέρα ήμουν επάνω στην μοτοσυκλέτα που δοκίμασα στην Βαλένθια τον Νοέμβριο, ενώ αύριο θα ξεκινήσει το πραγματικό τεστ για εμάς, θα δουλέψουμε πάνω στο στήσιμο και πιθανότατα θα δοκιμάσουμε ένα τροποποιημένο πλαίσιο που η Honda έφερε εδώ, ύστερα από αίτημά μας μετά την Βαλένθια».

Επόμενο άρθρο »

Video: Ο Rossi με την GP12

« Προηγούμενο άρθρο

Spies: «Εμπνευσμένη αρχή»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα