• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κυβερνο-πόλεμος!
Αθώα σύγκριση ή εμπάθεια;
Νέα 07/02/2012 - 17:25

Οι φιλικοί διαξιφισμοί μέσω twitter, που ξεκίνησαν κατά το τριήμερο των δοκιμών στην Sepang ανάμεσα στην ομάδα της Honda και της Yamaha, συνεχίστηκαν και κορυφώθηκαν με την δημοσίευση της παραπάνω φωτογραφίας που συγκρίνει τα στατιστικά του Stoner με αυτά του Rossi.

 

Η εικόνα δημοσιεύτηκε με τα λόγια: «Τα στατιστικά τα λένε όλα» και έριξε λάδι στην φωτιά στην διαμάχη των οπαδών των δυο αναβατών (αν και η κόντρα καλά κρατεί ανάμεσα στα δυο στρατόπεδα).

 

Ο Stoner, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στο MotoGP το 2006, κέρδισε τον τίτλο με την Ducati το 2007 και τον δεύτερό του Πρωτάθλημα με την Repsol Honda πέρυσι.

 

Ο Rossi, ο οποίος είναι τώρα στην Ducati, έκανε το ντεμπούτο στην μεγάλη κατηγορία το 2000, κερδίζοντας δυο από τα εφτά του Πρωταθλήματα με τα χρώματα της Repsol Honda. 

 

 

Ο Ιταλός αναβάτης, ο οποίος αναρρώνει μετά από μια επέμβαση ρουτίνας, απάντησε μέσω του δικού του twitter: «ε, είναι πολύ εύκολο να συγκρίνεις τα νούμερά μου και του Stoner από το 2006, όταν είχα ήδη κερδίσει 5 Πρωταθλήματα και είχα πετύχει 53 νίκες στο MotoGP. Πιο ρεαλιστικό [θα ήταν] να συγκρίνουμε τις πρώτες πέντε δικές μου σεζόν με τις αντίστοιχες του Stoner».

 

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις περί υποτίμησης του Rossi, μια ώρα μετά η HRC_MotoGP κατέβασε την φωτογραφία, γράφοντας: «οκ οκ… θα την κατεβάσουμε… δεν ήταν υποτιμητική προς τα επιτεύγματα του ValeYellow46… κάναμε απλώς μια σύγκριση… καμία εμπάθεια…»

 

Επόμενο άρθρο »

HRC: Περισσότερη δύναμη στην 5η και 6η ταχύτητα

« Προηγούμενο άρθρο

Παρουσίαση της ομάδας Superbike της Aprilia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα